Τοπικές νεφώσεις που σταδιακά και από τα δυτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα και κυρίως στο Ιόνιο όπου τα φαινόμενα θα είnαι τοπικά ισχυρά, περιμένουμε τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013. 
Μετά το μεσημέρι βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν και στο Νότιο Αιγαίο, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι ενισχυόμενοι τοπικά σε ισχυρούς.
Παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα ασθενούς βροχής και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.
Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές κυρίως ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook