Τελευταία ενημέρωση: 9:36

Εικόνες φαρ ουέστ τα ξημερώματα στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο. Οι πυροβολισμοί που ακούστηκαν σήκωσαν στο πόδι την περιοχή.

Μετά από την επέμβαση ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη ένας 29χρονος. Πρόκειται για έναν Χανιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί ήταν εκείνοι που είδαν τον άνδρα από τα Χανιά να πυροβολεί στον αέρα και έτσι ακολούθησε καταδίωξη.

Στην κατοχή του ενός εκ των συλληφθέντων  βρέθηκαν όπλο και σφαίρες.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Συνελήφθη, σήμερα (04.11.2013), τα ξημερώματα, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, 29χρονος ημεδαπός για παραβάσεις, της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, πραγματοποιήθηκε έλεγχος, από αστυνομικούς των ανωτέρω υπηρεσιών, στον 29χρονο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα του και συνολικά πενήντα έξι (56) φυσίγγια.

Όπως προέκυψε ο συλληφθείς, είχε προβεί σε προγενέστερο χρόνο έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στη ρίψη άσκοπων πυροβολισμών, όπου και βρέθηκαν δύο (2) κενοί κάλυκες, οι οποίοι κατασχέθηκαν, ως προερχόμενοι από τη ρίψη των άσκοπων πυροβολισμών από το συγκεκριμένο όπλο που κατείχε ο 29χρονος.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί σήμερα (04.11.2013) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook