Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της Βοστώνης, μια εικόνα που εγείρει αρκετά ερωτήματα κυκλοφόρησε σε κάποιες ιστοσελίδες και blogs. Ειδικότερα, οι δημιουργοί της παρακάτω εικόνας υποστήριζαν πως μια κοπέλα είχε φωτογραφηθεί να κλαίει σε τρία τρομοκρατικά χτυπήματα.
Η λεζάντα της φωτογραφίας έκανε λόγο για μια γυναίκα «ηθοποιό» που ήταν στην τραγωδία στο κινηματογράφο στην Aurora του Colorado κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του The Dark Knight Rises, στο μακελειό στο σχολείο Sandy Hook, και στις εκρήξεις στο Μαραθώνιο στη Βοστώνη.

Μάλιστα, στα δημοσιεύματα που συνόδευαν τη φωτογραφία, όπως στο beforeitsnews.com πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν ότι επρόκειτο για ηθοποιό που παρίστανε συγγενή θύματος σε κάθε μία από αυτές τις τραγωδίες.

\"\"

\"\"

Ωστόσο, τα πράγματα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα wafflesatnoon, δεν είναι όπως μπορεί να φαίνονται. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας, καθώς η φωτογραφία εκμεταλλεύεται το ότι τρεις διαφορετικές κοπέλες μοιάζουν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή πάντα, όσον αφορά τους πυροβολισμούς στον κινηματογράφο στην Aurora, επρόκειτο για την Amanda Medek. Η Medek έψαχνε την αδερφή της Micayla στις 20 Ιουλίου στην Aurora, η οποία είχε πέσει νεκρή από τα πυρά του δράστη. Για τη συγκεκριμένη κοπέλα και την απώλειά της αδερφής της έκανε θέμα και η Daily Mail με φωτογραφίες από την κηδεία της Micayla Medek.

\"\"

Σχετικά με τους πυροβολισμούς στο Sandy Hook, η κοπέλα της φωτογραφίας που κλαίει φαίνεται πως είναι η Carlee Soto η οποία έχασε την αδερφή της Vicky. Στην πραγματική λεζάντα εκείνης της φωτογραφίας αναφέρεται: «Η Carlee Soto μαθαίνει ότι η αδερφή της Vicky είναι νεκρή».

\"\"

Τέλος, το μυστήριο ξεδιαλύνεται, καθώς στην τελευταία φωτογραφία βρίσκεται η Emma MacDonald μαζί με δύο φίλες της σε μια ολονυχτία για τα θύματα των εκρήξεων της Βοστώνης.

\"\"

Σύμφωνα λοιπόν με το wafflesatnoon η πρώτη θεωρία συνωμοσίας καταρρίπτεται, καθώς πρόκειται για τρία διαφορετικά άτομα σε τρεις τραγωδίες.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook