Σε αναζήτηση έδρας βρίσκεται ο Α.Ο. Χανιά – σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr – αναφορικά με το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με τον Αχαρναϊκό.



Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με τη Ρουμανία, για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, το γήπεδο Περιβολίων θα κλείσει για επισπορά χλοοτάπητα, μετά το παιχνίδι του Σαββάτου (09/11) του Πλατανιά με τον Απόλλωνα. 



Και αν για τους \”ερυθρόλευκους\” δεν τίθεται θέμα έδρας, αφού μέχρι το επόμενο ματς στα Χανιά με τον Ατρόμητο (30/11) θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της επισποράς, το πρόβλημα δείχνει να το έχει ο ΑΟΧ.



Και αυτό διότι δεν υπάρχει πλέον ούτε η εναλλακτική λύση του γηπέδου Μάλεμε, το οποίο πλέον χρησιμοποιεί ως έδρα και ο Κισσαμικός, πέρα από τις ομάδες Κ20 και Κ17 του Πλατανιά.



Η επισπορά είναι μια διαδικασία που είχε γίνει και πέρσι τον Νοέμβριο, ώστε να αντέξει το ο χλοοτάπητας τις χειμωνιάτικες καιρικές συνθήκες, και είχε διαρκέσει τότε τρεις εβδομάδες.



Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΑΟΧ γίνονται κινήσεις ώστε να αποκτήσει ειδική άδεια η ομάδα για να χρησιμοποιήσει για το παιχνίδι αυτό με τον Αχαρναϊκό ως έδρα το γήπεδο του Μινωταύρου στις Μουρνιές, που διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα. Σε αυτή την έδρα \”έγραψε\” ξανά ιστορία ο ΑΟΧ πριν λίγους μήνες, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Football League.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook