Δύο δέματα με πάνω απο 4 κιλά αφορολόγητο καπνό και τσιγάρα, εντοπίστηκε στην αποθήκη ασυνόδευτων δεμάτων του πλοίου της γραμμής κατα τον κατάπλου του στο λιμάνι της Σούδας.
Συγκεκριμένα, στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Σούδας, εντόπισαν στην αποθήκη ασυνόδευτων δεμάτων του πλοίου, ένα δέμα που περιείχε τέσσερις (04) πλαστικές συσκευασίες με καπνό μεικτού βάρους 4.200 γρ. και το οποίο τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αναμένοντας τον παραλήπτη.
Στη συνέχεια προσήλθε στο πλοίο για παραλαβή του δέματος 30χρονος, ο οποίος και συνελήφθη.
Επίσης, οι Λιμενικοί εντόπισαν και ένα δέμα που περιείχε άγνωστη ποσότητα τσιγάρων, το οποίο τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ αναμένοντας τον παραλήπτη. 
Στη συνέχεια προσήλθε προς παραλαβή του δέματος 45χρονη, η οποία και συνελήφθη.
Από την καταμέτρηση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι το δέμα περιείχε πέντε (5) χάρτινες συσκευασίες, καθεμία από τις οποίες περιείχε δέκα (10) πακέτα των είκοσι (20) τεμαχίων.
Από τη Λιμενική Αρχή Σούδας, που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα καπνού, καθώς και τα πακέτα τσιγάρων, καθόσον δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

(φωτο αρχείου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook