Κάθε ζευγάρι που ονειρεύεται να έχει έναν γάμο με ιδιαίτερο χαρακτήρα μπορεί να το καταφέρει, τοποθετώντας τις φιγούρες των μελλονύμφων σε μια τούρτα γάμου με… δολοφονικό χαρακτήρα.

Δύο νεόνυμφοι από το Τέξας, ο David και η Natalie Sideserf, αποφάσισαν να πάνε τη φράση «Μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει» σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, με τη δημιουργία μιας τούρτας πάνω σε αυτή τη λογική.

Το αποτέλεσμα ήταν μια υπερρεαλιστική τούρτα που απεικονίζει και τα δύο κεφάλια τους, κομμένα και να αιμορραγούν στο πάτωμα. Τα άψυχα μάτια τους κοιτάζουν με θλίψη τόσο τη μεταθανάτιο ζωή, όσο και τους καλεσμένους του γάμου!

Η Natalie Sideserf, που διατηρεί αρτοποιείο με το όνομα «Sideserf Cake Studio», δημιούργησε για τον εαυτό της το αντίστοιχο κέικ. Σε μια δημοσίευσή της στο Facebook αναγνωρίζει πως ο σχεδιασμός της τούρτας ήταν «αρκετά μη παραδοσιακός», αλλά εξηγεί πως «με αφορμή το Halloween και επειδή ο σύζυγός μου λατρεύει τις ταινίες τρόμου, πήρα την απόφαση. Εξάλλου μου αρέσει να κάνω γλυπτά με θέμα τον άνθρωπο».

«Στο γάμο ήταν τέλεια για εμάς», είπε χαρακτηριστικά. Τους φιλοξενούμενους, ωστόσο, ήταν λίγο δύσκολο να τους κερδίσει. «Δεν είχα πει σε κανέναν γι \’αυτό και ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε τις αντιδράσεις του κόσμου», είπε η Natalie στο ABC News. «Όλοι ήταν σοκαρισμένοι και πραγματικά αυτή την αντίδραση τη λάτρεψα».

«Η γιαγιά μου κοίταξε την τούρτα δύο φορές, αλλά στο τέλος είπε ότι εκτίμησε τη λεπτομέρεια και το πόσο ρεαλιστική ήταν», κατέληξε η Natalie Sideserf

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook