Μια 22χρονη μητέρα κατηγορείται ότι προσπάθησε να πουλήσει το τεσσάρων μηνών μωρό της σε ένα ζευγάρι Γερμανών έναντι 360 ευρώ.

Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη μετά την παράνομη συναλλαγή, η οποία έγινε στο αεροδρόμιο Sabiha Gökçen της Τουρκίας, τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Akşam η Dinara A. είχε φέρει πρόσφατα στον κόσμο ένα μωρό εκτός γάμου και κανόνισε να το πουλήσει για 1.000 τουρκικές λίρες.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την τουρκική αστυνομία, φαίνεται να πηγαίνει στο αεροδρόμιο μαζί με τη μητέρα της, ενώ στα χέρια της κρατά ένα πορτ-μπεμπέ.

Η νεαρή μητέρα σε κάποια στιγμή μπαίνει σε μια τουαλέτα και λίγο αργότερα βγαίνει χωρίς το μωρό, ενώ μέσα στο μπάνιο μπαίνει μια Γερμανίδα.

Η Γερμανίδα όμως άφησε το μωρό μέσα στο μπάνιο, όταν ανακάλυψε ότι η αστυνομία δε θα της επέτρεπε να προχωρήσει στον έλεγχο διαβατηρίων με το μωρό.

Η ίδια ενημέρωσε την αστυνομία για ένα εγκαταλελειμμένο μωρό. Οι αρχές του αεροδρομίου ανακάλυψαν στη συνέχεια, παρατηρώντας τα βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, ότι συμμετείχε και η ίδια στις… διαπραγματεύσεις.

Αργότερα η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι προσπάθησε να αγοράσει ένα μωρό, ισχυριζόμενη ότι ήθελε μόνο να βοηθήσει τη νεαρή μητέρα, δανείζοντάς της χρήματα έτσι ώστε να φροντίσει το μωρό.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook