Ως αναληθή χαρακτηρίζει τα όσα του καταλογίζει το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή 5,5 εκατομμυρίων ευρώ ο βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος.

«Είναι αναληθές. Είναι ψευδές. Αυτή η ιστορία έχει ξεκινήσει από την ημέρα που κατάλαβαν ότι εγώ δε συμμορφώνομαι επειδή υπήρξα μέλος της προκαταρκτικής επιτροπής» δήλωσε σήμερα το πρωί στην πρωνή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Δεν περίμενα ότι κάποιοι θα φτάσουν τόσο χαμηλά. Μια ζωή ως ελεύθερος επαγγελματίας, ελεύθερη δικηγορία, δεν ξέρω τι σημαίνει νταραβέρια με δημόσιο και τράπεζες. Μόνο μαχόμενη δικηγορία. Άνοιξαν αμέσως τους λογαριασμούς και όχι όπως έλεγαν οι ίδιοι. Πήραν τις δηλώσεις μου από το 2000 μέχρι και το 2008. Είδαν την απόκλιση και κάποιοι λένε 5, κάποιοι άλλοι 5,5 εκατομμύρια ευρώ» τόνισε ο γνωστός δικηγόρος προσθέτοντας ότι αυτό δενείναι το εισόδημά του αλλά είναι «όλα τα χρήματα που έμπαιναν στο δικηγορικό γραφείο από τότε. Μέσα σε αυτά είναι ακόμα και τα τιμήματα πώλησης δυο σπιτιών μου, οι συντάξεις της μακαρίτισσας της μάνας μου».

Όπως τόνισε ακόμα δεν έχει αρχίσει η διασταύρωση των στοιχείων και δεν του έχει επιδοθεί πόρισμα. Ο κ. Καπερνάρος μάλιστα διευκρίνισε η υπόθεση αυτή δεν αφορά την προηγούμενη άρση ασυλίας του που έχει σχέση με με ηθική αυτουργία για την οποία κατηγορήθηκε σε απιστία του Δημάρχου Αλίμου κατά το 2005.

protothema.gr