Ο γαμήλιος τουρισμός φαίνεται ότι έχει πολύ πέραση στους Κινέζους και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Κρήτη.

Η Σαντορίνη έχει ήδη αναπτύξει το γαμήλιο τουρισμό με ενδιαφερόμενους τους Κινέζους και μάλιστα με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τώρα και η Κρήτη προσπαθεί να \”μπει στο παιχνίδι\” κάνοντας από τώρα διερευνητικές επαφές προκειμένου να μετατρέψει το νησί σε γαμήλιο προορισμο.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου μεταξύ τοπικών τουριστικών φορέων και επιχειρηματιών από την Σαγκάη οι οποίοι εξειδικεύονται στην προώθηση γαμήλιων τουριστικών πακέτων για ζευγάρια από την Κίνα.

Στη συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης καλωσόρισε την αποστολή και με εκπροσώπους από την Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου, το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης – Σαντορίνης, το Επιμελητήριο Ηρακλείου και την αεροπορική εταιρία Aegean Airlines, συζήτησαν τις δυνατότητες προώθησης του νησιού μας ως ενός ξεχωριστού γαμήλιου προορισμού, τις δυνατότητες των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και την πρόθεση όλων να συμβάλλουν ο καθένας από τη μεριά του για την καλύτερη δυνατή προβολή της Κρήτης και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της.

Στην προσπάθεια αυτή, η όποια τελεί υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Σαγκάη, συμβάλουν ουσιαστικά Ενώσεις Ξενοδοχείων της Κρήτης, ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Hatta), το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης – Σαντορίνης, Επιμελητήρια, η Aegean Airlines.

Οι επαφές θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες στο Λασίθι, το Ρέθυμνο και τα Χανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook