Η φάση του πέναλτι, από την οποία προήλθε το 1-0, ήταν καθοριστική για τη συνέχεια του παιχνιδιού σύμφωνα με τον Μπάμπη Τεννέ.
Ο έμπειρος τεχνικός του Απόλλωνα παραδέχτηκε, ότι σύμφωνα με την πληροφόρηση υπήρχε παράβαση και σωστά δόθηκε το πέναλτι.
Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του ματς: 

«Ήταν ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν μοιρασμένο και χωρίς φάσεις. Εμείς είχαμε την ατυχία να πάμε στα αποδυτήρια με ένα πέναλτι, για το οποίο διαμαρτυρηθήκαμε, αλλά η πληροφόρηση που έχω είναι πως ήταν πέναλτι, καθώς υπάρχει τράβηγμα από δικό μας παίκτη. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις αλλαγές που κάναμε, δεν καταφέραμε κάτι ιδιαίτερο.  Και βέβαια, μετά το δεύτερο γκολ του Πλατανιά τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα για μας. Ήταν άλλο ένα εκτός έδρας ματς για την ομάδα μας με αρνητικό αποτέλεσμα. Και βέβαια, όσο αυτό θα συνεχίζεται η θέση μας θα είναι πάρα πάρα πολύ δύσκολη, όπως είναι και τώρα. Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, πρέπει μέσα στη διακοπή να διορθώσουμε κάποια πράγματα για να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι…».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του: 

«Μα νομίζω ότι το είπα στη δήλωση μου, δεν το είπα; Άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα, άλλη μια εκτός έδρας εμφάνιση που δεν πείθει από μια ομάδα που δεν πείθει. Και όσο αυτό συνεχίζεται τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, αυτό είπα…».

Για το που εντοπίζεται το πρόβλημα για τον Απόλλωνα:

«Είναι πολλά τα πράγματα… Το χειρότερο όλων όμως είναι πως όταν η ομάδα μας δέχεται γκολ σηκώνει τα χέρια, σκύβει το κεφάλι και τελειώνει το παιχνίδι…».

Για το αν είναι άσχημο το κλίμα, λόγω μιας φάσης που τσακώθηκαν για ένα φάουλ οι Μίνγκας και Γκουέλα:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει άσχημο κλίμα. Το άγχος πολλές φορές και η επιθυμία κάθε παίκτη για να προσφέρει μπορεί να δημιουργήσει μια μικροπαρεξήγηση, τίποτα άλλο…».

Για το αν η διακοπή βοηθήσει τον Απόλλωνα να παρουσιαστεί καλύτερος με το ίδιο υλικό κόντρα στον ΟΦΗ:

«Καταρχάς δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα ως προς το υλικό αυτή τη στιγμή. Απλώς θα πρέπει να προσπαθήσουμε με πρώτο εμένα να διορθώσουμε κάποια πράγματα με το ίδιο υπάρχον υλικό».

Για το αν θεωρεί ότι υπάρχει πρόβλημα με το ρόστερ:

«Δεν είναι η ώρα να τα συζητήσουμε αυτά. Όταν έρθει η στιγμή θα τα συζητήσουμε με τη διοίκηση…».

Για τον Πλατανιά σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου:

«Ήταν άλλη ομάδα ο Πλατανιάς, τότε είχε πάρα πολλές αλλαγές. Ήταν πιο σφιχτή ομάδα και αν δεν γινόταν το πέναλτι πιστεύω πως το παιχνίδι δεν θα ξέφευγε από το 0-0».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook