Συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα σήμερα το θρίλερ με τον αγνοούμενο 49χρονο, ερασιτέχνη ψαρά Γ. Τσακιράκη. ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της Πέμπτης (δείτε εδώ), ενώ οι εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν αποβεί άκαρπες μέχρι τώρα.

Ο 48χρονος έφυγε από το σπίτι του στην Πόμπια και πήγε για ψάρεμα στους Καλούς Λιμένες όπως συνήθιζε, όμως έκ τοτε τα ίχνη του αγνοούνται.

Μέτα από τις πρώτες έρευνες, βρέθηκε το αυτοκίνητο του μαζί με το σκάφος, ενώ αργά το απόγευμα της ιδιας ημέρας εντοπίστηκε ένας κουβάς ο οποίος, σύμφωνα με τη γυναίκα του 48χρονου, χρησιμοποιούνταν από τον αγνοούμενο για να τοποθετεί τα ψάρια που έπιανε.

Την επόμενη ημέρα δύτης βρήκε, κοντά στο σημείο που ψάρευε ο 49χρονος, ένα καλάμι ψαρέματος, το οποίο αναγνωρίστηκε ως δικό του από τους οικείους του.

Στις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται και σήμερα με αμείωτο ρυθμό, συμμετέχει πενταμελής ομάδα της Ε.Ο.Δ.-Ηρακλείου, δυο εκ των οποίων είναι δύτες ενώ ένα σενάριο που εξετάζεται είναι ο 48χρονος να έπεσε κατά λάθος στη τρικυμιώδη θάλασσα.

Καθώς οι ώρες παιρνούν η αγωνία των αγαπημένων του κορυφώνεται ενώ οι ελπίδες για μια αίσια έκβαση σβήνουν.

.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook