Η παρέα προσπαθεί να καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από την επιστροφή του dvd, όπου ο Λευτέρης αποκαλύπτει στην Εύα όλη την αλήθεια για το βουνό και τα διαμάντια. Παρόλη την ανησυχία τους, αποφασίζουν να στείλει ο Λευτέρης τα διαμάντια στους συγγενείς της \’Αννας. Η Αντιγόνη, από την άλλη, δεν μπορεί να καταλάβει ποιος άλλος θα μπορούσε να έχει συμφέρον να μη μαθευτεί η τοποθεσία όπου βρίσκεται θαμμένο το πτώμα του Αραβαντινού και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο.

Η Εριέττα, εκνευρισμένη από τη διασπορά πληροφοριών για τη ζωή της, επισκέπτεται τον Πέτρο και του λέει να μην υποτιμά τη δύναμή της. Τον προειδοποιεί πως, αν συνεχίσει το βρόμικο πόλεμο, θα τον μιμηθεί και η ίδια και τότε οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες. Ο Πέτρος καλείται από τον ανακριτή για κατάθεση. Η Στέλλα φοβάται πως αυτό θα είναι η αρχή του τέλους της καριέρας του Λουκά και της Νόρας. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Λευτέρη, την ώρα που ταχυδρομεί το φάκελο με τα διαμάντια.

Ο Λευτέρης ανακρίνεται από τον Παναγιώτη, ο οποίος δεν πείθεται από τις απαντήσεις που του δίνει για τα διαμάντια και αποφασίζει να τον κρατήσει μέχρι να μιλήσει. Ο Πέτρος καλείται από τον ανακριτή να καταθέσει για την υπόθεση του φόνου τού Αραβαντινού και των παράνομων υιοθεσιών και δηλώνει, μπροστά στις κάμερες, ότι θα μηνύσει τον Λουκά και τη Νόρα για συκοφαντία και εκβιασμό. Ο Νικόλας και η Δάφνη προσπαθούν να πείσουν τον Ηλία να επισκεφθεί ένα γιατρό για να τον βοηθήσει με το πρόβλημα της μελαγχολίας, πριν τους βρουν χειρότερα. Ο Ηλίας αρνείται και φεύγει.

Ο Λευτέρης αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Παναγιώτη για το πώς έφτασαν τα δύο διαμάντια στα χέρια του και του φέρνει ως απόδειξη το αυθεντικό σημείωμα που συνόδευε το φάκελο. Ο Παναγιώτης τού εξηγεί ότι πλέον είναι στο στόχαστρο και τον αφήνει ελεύθερο. Θορυβημένη, όμως, είναι και η Εριέττα, η οποία φοβάται ότι θα θεωρηθεί ύποπτη για διακίνηση διαμαντιών. Ο Λουκάς πιστεύει ότι, μέσω των διαμαντιών, η αστυνομία θα φτάσει στη διακίνηση των πλαστών πινάκων και τότε θα αποκαλυφθούν όλα. Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει την Αντιγόνη να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Εκείνη, όμως, του δηλώνει ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα πως θα χειριστεί την αλήθεια.

Ο Παναγιώτης προειδοποιεί τον Λουκά να μιλήσει σύντομα για όσα ξέρει, αν θέλει να προστατεύσει τους αθώους της υπόθεσης, γιατί σύντομα θα προβεί σε κινήσεις και μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά. Η Νόρα μπαίνει στην τελική ευθεία για τη γέννα και μοιράζεται τα άγχη και τις ανησυχίες της με τη Στέλλα, που της υπόσχεται ότι θα είναι διαρκώς δίπλα της. Ο Λουκάς δεν πείθεται ότι ο Στέφανος έχει σταματήσει τις παράνομες δουλειές και ζητάει από την Εριέττα να είναι διπλά προσεκτική μη μπλεχτεί άθελά της σε σκοτεινά μονοπάτια. Η Εύα αποφασίζει να βαφτίσει τον \’Αγγελο πριν γεννήσει η Νόρα και ανακοινώνει στην παρέα ότι θέλει όλοι να είναι νονοί του.

Ο Ηλίας συνεχίζει να αντιδρά στην προοπτική να δει ένα γιατρό και ο Νικόλας θεωρεί ότι η κατάστασή του χειροτερεύει. Ο Παναγιώτης ελέγχει το σημείωμα του φακέλου, που του έδωσε ο Λευτέρης, επάνω βρίσκει τα αποτυπώματα του Χρήστου, της Νταίζης και της Αντιγόνης και διατάζει τη σύλληψή τους. Ο Στέφανος καθησυχάζει την Εριέττα λέγοντάς της ότι του έχει μείνει μία τελευταία παράνομη δουλειά σε εκκρεμότητα και μετά περνάει στη νομιμότητα. Ο Ηλίας μπλέκει πάλι σε έναν καυγά στο εργοτάξιο της Εδέμ και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Αγγέλας.

Ο Πέτρος δείχνει στη Μελίτα μια λίστα με όλες τις παράνομες αγοραπωλησίες του Στέφανου και της λέει ότι η ίδια θα αποφασίσει ανθέλει να δουν το φως της δημοσιότητας ή όχι. Ο Χρήστος εξηγεί στον Παναγιώτη ότι ο φάκελος με τα διαμάντια βρέθηκε τυχαία στο αυτοκίνητο της Νταίζης και, ο ίδιος με τη Νταίζη, προκειμένου να μην μπλέξουν, μεταβίβασαν το πρόβλημα στον Λευτέρη. Ο Παναγιώτης, όμως, δεν πείθεται. Την ίδια ιστορία υποστηρίζουν η Αντιγόνη και η Νταίζη και τελικά όλοι αφήνονται ελεύθεροι.

Η Αγγέλα περιποιείται την πληγή του Ηλία. \’Οταν, όμως, του λέει να ειδοποιήσουν τη Δάφνη, εκείνος αρνείται. Η εταιρία, όπου εργάζεται η Νόρα, της γνωστοποιεί ότι την απολύουν, προκειμένου να μην εμπλακούν ούτε έμμεσα στο σκάνδαλο του Ρούσσου. Ο Λουκάς θεωρεί ότι ευθύνεται ο Πέτρος και, σε έξαλλη κατάσταση, πηγαίνει να τον συναντήσει. Ο Πέτρος αρνείται κάθε ανάμειξη, αλλά ο Λουκάς τού λέει ότι στο εξής θα είναι και ο ίδιος αμείλικτος. Η Στέλλα, απογοητευμένη κι αυτή από τον Πέτρο, αποφασίζει να κρατηθεί μακριά του…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook