Ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κ. Αντώνης Γρηγοράκης πραγματοποίησε συνάντηση με το Διοικητή του ΠΑΓΝΗ-Β.Γ.Ν.Η. κ. Νίκο Κοκκίνη και την Πρόεδρο του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Η Ηλιαχτίδα», κα Μαρία Ευστρατίου-Δουμάνη, στα γραφεία της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ρύθμιση των θεμάτων λειτουργίας του παιδικού ξενώνα φιλοξενίας του Συλλόγου «Η Ηλιαχτίδα», που βρίσκεται εντός του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου από σήμερα αναλαμβάνει την πρωινή γραμματειακή υποστήριξη, την καθαριότητα και φύλαξη του ξενώνα.

Η ανέγερση του Παιδικού Ξενώνα Φιλοξενίας αποτέλεσε ένα μεγάλο όραμα του Συλλόγου «Ηλιαχτίδα». Ξεκίνησε το 2008 και σήμερα έχει ολοκληρωθεί.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενώνα είναι έτοιμες να φιλοξενήσει δωρεάν τις οικογένειες και τα παιδιά που νοσηλεύονται, ή χρήζουν υπηρεσιών υγείας, στην Παιδο- Αιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Ο ξενώνας αποτελεί δωρεά του Συλλόγου ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ στο ΠΑΓΝΗ, ενώ για τη λειτουργία του έχει συσταθεί, με απόφαση Διοικητή, 5μελής Διοικούσα Επιτροπή στην οποία συμμετέχουν δύο μέλη του Συλλόγου.

Η τελετή εγκαινίων του Ξενώνα Φιλοξενίας της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα παρουσία φορέων, μελών και φίλων του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook