Κατά το 10ο Τακτικό Συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων που πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο (2-3 Νοεμβρίου) στον Πειραιά εξελέγη η νέα Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος που θα επωμιστεί και το βάρος της προετοιμασίας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών του Μαΐου.

Με την παρουσία του Νίκου Γαγγιολάκη στην Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων και των Ιωάννη Αρνέλλου και Βαγγέλη Αστυρακάκη στο Πανελλαδικό Συμβούλιο του κόμματος ενισχύεται η περιφέρεια Κρήτης.

Η σύνθεση της Εκτελεστικής Γραμματείας που διαμορφώνεται ως έξης:

Γιάννης Τσιρώνης (συντονιστής),
Μάγκυ Δούση και Μιχάλης Τρεμόπουλος (εκπρόσωποι Τύπου),
Νίκος Γαγγιολάκης, Κώστας Καλογράνης και Δήμητρα Λυμπεροπούλου (τακτικά μέλη) και
Κωνσταντίνος Μπούρας – Μαρία Πετεινάκη (αναπληρωματικά μέλη),

σηματοδοτεί μια νέα πορεία με πολλά νέα πρόσωπα που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τις σχέσεις και τους δεσμούς του οικολογικού – πράσινου πολιτικού χώρου με την κοινωνία.

Με το 10ο Τακτικό Συνέδριο ολοκληρώνονται οι εσωκομματικές διαδικασίες και με γνώμονα τις πολιτικές δραστηριότητες, έτσι όπως αυτές ορίστηκαν στο συνέδριο του Ιουλίου, ξεκινάει η προετοιμασία των Οικολόγων Πράσινων για μια επιτυχή πορεία για το Ευρωκοινοβούλιο και τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας.

Την προσεχή Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, πραγματοποιείται η έναρξη της εσωκομματικής ψηφοφορίας που θα αναδείξει τις υποψηφιότητες του κόμματος για την ευρωλίστα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook