«Στην Αμερική βενζινάς, στον Καναδά οικοδόμος, στη Σουηδία οδοκαθαριστής, στην Τουρκία κηπουρός, στην Ελλάδα… πρωθυπουργός!».

Είναι το πιο χαρακτηριστικό σχόλιο που κυκλοφορεί στα social media για τον Γιώργη Παπανδρέου, μετά την νέα του απίστευτη κι όμως αληθινή \”παράσταση τρέλας\” στην Τουρκία του Ερντογαν που με τις πλέον ιταμές δηλώσεις του, δεν αναγνωρίζει την Κύπρο ως κράτος.

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά στην περίπτωσή GAP.

Αφού έβαλε τη χώρα σε απίστευτες περιπέτειες με την παράδοση της διακυβέρνησης στον μηχανισμό της τρόικας και στα μνημόνια, αφού έφυγε σαν τον «κλέφτη» από την πρωθυπουργία, συνεχίζει ακάθεκτος να ζει στον κόσμο του μακριά από τα προβλήματα του ελληνικού λαού κάνοντας τουρισμό ανά την υφήλιο και δίνοντας διαλέξεις επί χρήμασι για την ανάκαμψη από τις οικονομικές κρίσεις, ενώ ταυτόχρονα παίρνει στο ακέραιο τη βουλευτική του αποζημίωση που με το αίμα του προσφέρει ο ελληνικός λαός.

Μας αποδεικνύει μάλιστα καθημερινά ότι η μόνη αποζημίωση που θα μπορούσαμε να λαμβάνει και να την αιτιολογήσουμε είναι (αν υπήρχε) αυτή του απροσάρμοστου.

Η τελευταία γκάφα του όμως ξεπερνά ακόμα και τις εμπνεύσεις του σουρεαλισμού, και βυθίζει απ τη μια σε κατάθλιψη και απ την άλλη σε συμπόνια όλους όσους παρατηρούν τα καμώματα του, και της οικογενείας του.

Σας θυμίζουμε απλά για την ιστορία, ότι στο τέλος του μήνα, ο άνθρωπος αυτός που δεν φαίνεται να εθίγη καθόλου από τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού, θα πάει στην τράπεζα για να παραλάβει τη βουλευτική (Ελληνική) του αποζημίωση,ενώ παράλληλα θα απολαμβάνει σειρά προκλητικών προνομίων.

Τα σχόλια δικά σας…

Κ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook