Εφτά μήνες χρειάστηκε η αστυνομική διεύθυνση του Sussex να καταλήξει σε συμπέρασμα για το τραγικό θάνατο του αγαπητού σε όλους μας Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη και δύο μήνες μετά την δημοσιοποίηση του θέματος αρχικά από τον κ. Γιάννη Κάκανο και στην συνέχεια από αυτές εδώ τις σελίδες (δείτε εδώ).

Μετά από επανειλημμένες οχλήσεις του Flashnews.gr, που πέρα από την Ελληνική Πρεσβεία, άσκησε ασφυκτικές πιέσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση του Sussex, οι οποίοι όπως αποδείχτηκε, στην αρχή μέχρι την δημοσιοποίηση του θέματος στην Ελλάδα δεν είχαν ξεκινήσει καν την ανάκριση, στον πιθανό κίνδυνο και μίας διπλωματικής εμπλοκής, καθότι επρόκειτο για έναν πολίτη ξένου κράτους, ξεκίνησαν την έρευνα αμέσως.

Σε χθεσινή επικοινωνία που είχαμε για 8η φορά, τελικά ο κος James Glover μας ενημέρωσε ότι αναφορικά στο θάνατο του, απέκλεισαν οποιοδήποτε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο Χάρης Ξεκουκουλωτάκης, ήταν ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στα Χανιά και όλος ο κόσμος που τον γνώριζε μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Ακόμα και οι συνάδελφοι και φίλοι του στην Αγγλία είχαν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια (δείτε εδώ).

Μάλιστα ένα μήνα μετά τον θάνατο του, έγινε με πρωτοβουλία φίλων και συνεργατών επιμνημόσυνη δέηση στην εκκλησία του St. Lawrence Church, στο χωριό Falmer (δείτε εδώ).

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook