Ενώπιον του ανακριτή στη Λευκάδα θα βρεθούν σήμερα οι τέσσερις συλληφθέντες που φέρονται ότι συμμετείχαν στην υπόθεση διακίνησης 27 παράνομων μεταναστών μέχρι την Πάλαιρο, όπου έχασαν τη ζωή τους δώδεκα εξ αυτών σε ναυάγιο.

Ειδικότερα συνελήφθησαν ένας 34χρονος αλλοδαπός, ενώ στην περιοχή του Ξηρόμερου Αιτωλοακαρνανίας, αστυνομικοί συνέλαβαν μια 53χρονη. Και οι δύο κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Στο μεταξύ, ο 34χρονος και η 53χρονη μαζί με τους άλλους δύο συλληφθέντες, τον 58χρονο αλλοδαπό χειριστή του σκάφους που ανετράπη στην θαλάσσια περιοχή της Παλαίρου και τον 20χρονο που συνελήφθη στην Κωνωπίνα, ως ύποπτος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, προσήχθησαν αργά χθες το βράδυ στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Οι έρευνες των λιμενικών και των αστυνομικών συνεχίζονται, ώστε να συλληφθούν δύο ακόμη αλλοδαποί, οι οποίοι, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν οι αρχές, φέρονται ως οργανωτικά μέλη του κυκλώματος παράνομης διακίνησης μεταναστών.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook