Το \”3Χ3\” πέτυχε η ομάδα του Α.Ο. Χανιά στο πρωτάθλημα Νέων της Football League, απολαμβάνοντας πλέον τη μοναξιά στην κορυφή του 1ου ομίλου.
Τα \”παιδιά\” του Κώστα Βερναδάκη πέρασαν νικηφόρα με 1-0 από τη δύσκολη έδρα της Παναχαϊκής, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 55\’ ο Σαντριάς, που ενίσχυσε την Κ19 για δεύτερο σερί παιχνίδι σκοράροντας ξανά. Την \”ασίστ\” στο γκολ έδωσε ο Λεβεντάκης που έφτασε δυο φορές κοντά στο γκολ, ενώ στο 65\’ ο Παπαδάκης \”σημάδεψε\” τη συμβολή των δοκών. Δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι στο 21\’ με τον Αναγνωστόπουλο.
Τη νίκη τους οι \”μπλε\” την αφιέρωσαν στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Σπύρο Μπομπολάκη, που θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Τρίτη (19/11).

Ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας έμεινε ευχαριστημένος από τη συγκλονιστική παρουσία που είχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, παρά την ταλαιπωρία που υπέστησαν μέχρι να πάνε στα Βραχνέικα όπου έγινε το ματς έπειτα από τέσσερις ώρες διαδρομής με το λεωφορείο!

Παναχαϊκή (Αλφρέντο Φέργκος): Βορύλλας, Λεγάτος, Ανδρικόπουλος, Κανελλόπουλος (68\’ Γκένας), Τζελάι, Αναγνωστόπουλος, Βλάχος, Γκόρος (76\’ Μιχαλόπουλος), Τσαρτόλιας, Μασούρας, Ρουμπάτος (64\’ Τσαβαλάς).

Α.Ο. Χανιά (Κώστας Βερναδάκης): Σαρτζετάκης, Μάνικος, Φυντικάκης, Πάτας, Σταθινάκης, Γιακουμάκης, Σάμπα, Φέζγκα, Μαν. Παπαδάκης (75\’ Καλανδράνης), Λεβεντάκης (70\’ Παρέλλης), Σαντριάς (85\’ Ανδρ. Παπαδάκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook