Ο Κισσαμικός τοποθετήθηκε επίσημα για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο Νεάπολης, στον αγώνα Κυπέλλου Γ' Εθνικής με τον Ιωνικό.

Η Χανιώτικη ομάδα ευχαρίστησε τη διοίκηση των Νικαιωτών και τον παλιό τους πρόεδρο Μιχάλη Σπανό, για την άψογη φιλοξενία και τις ανέσεις που παρείχαν σε μέλη του Δ.Σ., φιλάθλους και αποστολή. 

Παράλληλα εκθειάζει την συμπεριφορά των οργανωμένων φιλάθλων του Ιωνικού, αλλά καταδικάζει μερίδα οπαδών από άλλες θύρες.

Αναλυτικά:

"Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του Ιωνικού, αλλά και τον κ. Μιχάλη Σπανό, για την άψογη φιλοξενία και τις ανέσεις που παρείχαν στα μέλη του Δ.Σ. και τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο γήπεδο της Νεάπολης. 

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και να μην καταδικάσουμε την συμπεριφορά λίγων "ανεγκέφαλων" από άλλες θύρες, που "πότιζαν" με... φτυσιές και νερά τους παίκτες της ομάδας μας κάθε φορά που πλησίαζαν την πλαϊνή γραμμή του γηπέδου, αλλά και κάποιων ακόμα που έκλεψαν αθλητικό υλικό από τον πάγκο μας μετά τη λήξη του αγώνα και πέταξαν πέτρες κατά την αναχώρηση του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή από το γήπεδο. 

Καλούμε τον κόσμο του Κισσαμικού στο ματς της Κυριακής (24/11) με τον Ιωνικό στο Μάλεμε να δείξει κόσμια συμπεριφορά και να φιλοξενήσουμε όπως πρέπει ένα ιστορικό σωματείο, του οποίου η Διοίκηση έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να μας παρέχει άψογη φιλοξενία στη Νίκαια."
Λευτέρης Αντωνακάκης