Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις

Μεγάλο πολιτικό κόστος εισπράττει η κυβέρνηση και λόγω των νέων «κατορθωμάτων» του υπουργού Υγείας Ά. Γεωργιάδη, που αφορούν στον «θάνατο» του ΕΟΠΥΥ αλλά και στον τρόπο τιμολόγησης των φαρμάκων, καθώς και των παρεμβάσεών του για τις απολύσεις γιατρών του ΕΟΠΥΥ ή την ανεργία των νέων ή –ακόμα χειρότερα- για τις χιλιάδες αυτοκτονίες απελπισμένων Ελλήνων.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες, κυλιόμενες και μη, δείχνουν την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου σε ελεύθερη πτώση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αναλυτές των ερευνών μελετώντας τα ποιοτικά στοιχεία τους καταλήγουν στην εκτίμηση, πως αυτή η μεγάλη δημοσκοπική κατρακύλα οφείλεται και στις παρεμβάσεις του Ά. Γεωργιάδη, που έχουν εξοργίσει την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, όπως βέβαια και στα ζητήματα του πετρελαίου θέρμανσης, των επαπειλούμενων πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, του νέου φόρου στα ακίνητα.

Ήδη πρόσφατη δημοσκόπηση, της εταιρίας «Παλμός Ανάλυσις» φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ προηγούμενο με διαφορά πάνω από 3 μονάδες.

Επιπλέον, έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί για λογαριασμό του Μαξίμου, δείχνουν επίσης μπροστά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με διαφορά ευδιάκριτη και διαρκώς αυξανόμενη.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι γνωστός δημοσκόπος, εκ των πλέον εγκύρων, τονίζει στο Newsbomb.gr ότι η δυναμική που έχει αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε μη αναστρέψιμο ρεύμα υπέρ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την ίδια στιγμή τα ποσοστά της Ν.Δ. διαρκώς μειώνονται, ενώ τα αντίστοιχα του ΠΑΣΟΚ δείχνουν ακόμα μεγαλύτερη πτώση, που το φέρουν στα όρια της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης!

Ενώ αύξηση των ποσοστών τους σημειώνουν επίσης η Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Και όσο συνεχίζεται η εμμονή του υπουργού Υγείας στη συγκεκριμένη πολιτική, ο οποίος δρα ωσάν ο πλέον ανάλγητος πολιτικός σε αυτή τη χώρα, έρχονται κι άλλες εκπλήξεις, δημοσκοπικές και πολιτικές...

newsbomb.gr