Πολύ σκληρός για να… χάσει αποδεικνύεται ο Σ.Φ.Π. Χανίων.
Στο ντέρμπι του 1ου ομίλου, για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική, η Κύζικος απείλησε το συγκρότημα του Παναγιώτη Τσιακμάκη με την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών στο βόλεϊ, αφού προηγήθηκε με 0-2. Μάλιστα η ομάδα της Νέας Περάμου πήρε με χαρακτηριστική ευκολία το 2ο σετ (12-25).
Παρόλα αυτά με ψυχωμένη εμφάνιση στη συνέχεια η Χανιώτικη ομάδα έμεινε \”ζωντανή\” στο παιχνίδι κατακτώντας δύσκολα το τρίτο σετ με 25-23. Στο 4ο η επικράτηση ήρθε πιο εύκολα, ενώ με την ψυχολογία στα ύψη ο ΣΦΠΧ κατάφερε να πάρει και το τάι-μπρέικ, φτάνοντας στην 5η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια (3 νίκες των τριών και 2 των δύο βαθμών).
Τα σετ: 19-25, 12-25, 25-23, 25-19, 15-09
Σ.Φ.Π. Χανίων (Παναγιώτης Τσιακμάκης): Πλίκας, Φίνος, Κόκκινος, Ωρολογάς, Γκιρτζίκης, Καλογεράκης / Χαραλαμπίδης (λ), Μιχελάκης, Μπουρμπάκης, Γλυνιαδάκης, Μποτζολάκης, Τεφτσής (λ).
Κύζικος Νέας Περάμου (Τάσος Κουμπλής): Ζαχαρόπουλος, Αλεξόπουλος, Μπεκιάρης, Καρακίτσος, Κατσανεβάκης, Καρανικολάου / Πλεμένος (λ), Λιότας Κλέοπας, Λιότας Θανάσης, Θεοδωρόπουλος, Βαρδής, Κούλας.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook