Σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος του για να αρπάξει χρήματα από τον εργοδότη του.

Πρόκειται για έναν 28χρονο ομογενή, υπάλληλο σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή του Κορδελιού Θεσσαλονίκης, ο οποίος μαζί με άγνωστο συνεργό του "σκαρφίστηκαν" τη ληστεία, αρπάζοντας από το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης 18.000 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, η ΕΛ.ΑΣ. άρχισε να ερευνά την υπόθεση, όταν ο 45χρονος διαχειριστής του βενζινάδικου κατήγγειλε, χθες το απόγευμα, στην Αστυνομία ότι ο υπάλληλός του είχε πέσει νωρίτερα θύμα ένοπλης ληστείας από άγνωστο, ο οποίος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και υπό την απειλή πιστολιού τον υποχρέωσε να του παραδώσει το παραπάνω χρηματικό ποσό από το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο υποτιθέμενος δράστης κλείδωσε τον 28χρονο μέσα στο πρατήριο προτού διαφύγει.

Κατά την κατάθεσή του, ο υπάλληλος υπέπεσε σε αντιφάσεις, γεννώντας από την πρώτη στιγμή υποψίες στους αστυνομικούς που ερεύνησαν την υπόθεση. Επιπλέον, παρακολουθώντας το οπτικοακουστικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα της επιχείρησης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε καταγραφεί μόλις η είσοδος και η αποχώρηση του υποτιθέμενου δράστη, με όλες τις υπόλοιπες κινήσεις του να μην είναι καταγεγραμμένες.

Τελικώς, αποκαλύφθηκε ότι η ληστεία ήταν σκηνοθετημένη κι αμέσως συνελήφθη ο 28χρονος υπάλληλος, ο οποίος, πάντως, αρνείται τις πράξεις του.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, όπως επίσης και τα χρήματα που εκείνος άρπαξε.

newpost.gr