Επιστολή προς τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη απέστειλε ο δήμαρχος Ηρακλείου, με αφορμή το θέμα των δημοτικών αστυνομικών. Όπως αναφέρει ο κ. Κουράκης αν και ο δήμος Ηρακλείου απώλεσε 72 αστυνομικούς θα δεχθεί στο Α.Τ. της πόλης μόλις 16!

Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο Γ. Κουράκης αναφέρει:

«Κύριε Υπουργέ,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας όπου σας εξέθεσα εν συντομία τα προβλήματα που δημιουργούνται στους πρώην Δημοτικούς Αστυνομικούς του Δήμου Ηρακλείου αλλά και των άλλων Δήμων της Κρήτης από τη δημοσίευση της 5/2013 απόφαση σας, σας κοινοποιούμε υπόμνημα (συννημένο) των πρώην εργαζομένων στη Δημοτική Αστυνομία όπου εκτίθενται αναλυτικά οι απόψεις τους και επισημαίνεται η συντελούμενη σε βάρος τους αδικία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός ότι ο Δήμος Ηρακλείου που απώλεσε 72 αστυνομικούς, θα δεχθεί στο Α.Τ. Ηρακλείου μόνο 16!

Θεωρούμε κ. Υπουργέ τα προβαλλόμενα από μέρους τους αιτήματα ΟΧΙ μόνο απολύτως λογικά αλλά και δίκαια και θα πρέπει να τα λάβετε σοβαρά υπόψη γιατί με την απόφαση σας αυτή διαπράτεται μια κατάφωρη αδικία σε βάρος των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών του Δήμου Ηρακλείου, αλλά και της Κρήτης.

Με τη βεβαιότητα ότι θα δείτε, το θέμα με κατανόηση και ευθυκρισία, σας ευχαριστώ εκ προοιμίου.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook