Σήμερα Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 εγκαινιάζεται η έκθεση ζωγραφικής και Μικτής Τεχνικής της Καδιανής Βελιγραντάκη «Άγγελοι, Ζούμε ανάμεσα τους» στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και του Δήμου Ηρακλείου.

Η έκθεση αποτελείται από 56 έργα ζωγραφικής και μικτής τεχνικής και σύμφωνα με την εικαστικό “αποτυπώνουν τον σύγχρονο άνθρωπο που ζει σε μία κοινωνία που ψάχνει να βρει τον εαυτό της. Οικονομική κρίση, πόλεμος εσωτερικός κι εξωτερικός, ανέχεια και μιζέρια. Κι όμως αν στρέψεις το βλέμμα σου στον ουρανό ή ακόμα και στον… διπλανό σου τότε βλέπεις του αγγέλους που πλέον μαθαίνουν να πετούν χωρίς τα φτερά τους”.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 14 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και Σαββατοκύριακο από 9 το πρωί έως 1.30 το μεσημέρι.
Την έκθεση πλαισιώνουν παράλληλες εκδηλώσεις με θέμα τους «Αγγέλους».

Στα εγκαίνια, η θεατρική ομάδα του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη θα παρουσιάσει θεατρικό δρώμενο.
Στις 6 Δεκεμβρίου το Φωνητικό Σύνολο του Πανεπιστημίου Κρήτης (σχολές Ηρακλείου) θα δώσει συναυλία.
Στις 11 Δεκεμβρίου το Καλλιτεχνικό Λύκειο Ηρακλείου θα παρουσιάσει παράσταση δρόμου.Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook