Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας και οι συγγενείς της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά, γνωστής επιχειρηματία που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα από τον 33χρονο αλβανικής καταγωγής υπαλληλό της στην περιοχή του Ρίου.

Ο δράστης παρουσιάστηκε στις 8.30 το πρωί μετά τη δολοφονία στην Αστυνομία με τα χέρια του γεμάτα από το αίμα και με το μαχαίρι του φόνου πάνω του και παραδόθηκε λέγοντας πως δολοφόνησε με τρία χτυπήματα με μαχαίρι την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της στην περιοχή Μποζαϊτικα. 

Ο 33χρονος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών συγκλίνουν ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Ο δράστης είπε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στους αστυνομικούς ότι καβγάδισε άγρια με το θύμα και εν βρασμώ άρπαξε ένα μαχαίρι και της επιτέθηκε, ενώ o ίδιος ισχυρίστηκε ότι γνώριζε χρόνια το θύμα και το τελευταίο διάστημα διατηρούσε σχέση με το θύμα.

Η άτυχη γυναίκα είχε κατάστημα εστίασης στην περιοχή του Ρίο και είναι μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, ενώ ο δράστης είχε αναλάβει κάποιες εργασίες στο κατάστημα του θύματος, όπως και στην οικία της. Η Ναταλία ήταν  ένας πολύ γλυκός και ανοικτός άνθρωπος, πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη» περιγράφουν στο thebest.gr το θύμα της οι φίλοι της.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο τόπο του εγκλήματος, την βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος, καθώς ο δράστης την χτύπησε στον λαιμό, στο στήθος και στην πλάτη, ενώ το θύμα φαίνεται ότι αντιστάθηκε.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο της δολοφονίας είναι σε εξέλιξη καθώς εξετάζονται ακόμη όλα τα ενδεχόμενα του εγκλήματος, όπως και αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί του δράστη.newpost.gr