Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. 
Για αύριο Κυριακή 1/12, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 7 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχοπτώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχή, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 
Για αύριο Κυριακή 1/12, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχή, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 
Για αύριο Κυριακή 1/12, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από την Ιεράπετρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με ασθενή βροχή, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 
Για αύριο Κυριακή 1/12, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook