Η Kawasaki και άλλες ομάδες Superbike ολοκλήρωσαν στην ισπανική πίστα Jerez ένα τριήμερο δοκιμών, όπου ο παγκόσμιος πρωταθλητής Tom Sykes εντυπωσίασε με το χρόνο του.
Παρότι την 3η μέρα η Kawasaki δεν τοποθέτησε transponder στη μοτοσυκλέτα του Sykes, το απόγευμα γνωστοποίησε ότι ο Άγγλος είχε κάνει χρόνο 1’39’’6.

Είναι ο καλύτερος από κάθε άλλον μεταξύ των αναβατών που συμμετείχαν στη δοκιμή. Προηγούμενος καλύτερος χρόνος ήταν πάλι του Sykes, από τη δεύτερη μέρα δοκιμών: 1’40’’3.

Η επίδοση του Sykes είναι φοβερή, αν αναλογιστεί κανείς πως φέτος ο Jorge Lorenzo είχε πάρει την poleposition των MotoGP στην ίδια πίστα με 1’38’’673, αλλά με πιο ζεστό καιρό που ευνοεί την πρόσφυση, θερμοκρασία αέρα 26 βαθμούς και ασφάλτου 50 βαθμούς Κελσίου!

Ο χρόνος του Sykes θα του απέφερε την 7η θέση της εκκίνησης, μπροστά από την εργοστασιακή Ducati του Nicky Hayden!

«Η μοτοσυκλέτα δουλεύει πολύ καλά και η Jerez μού ταιριάζει», δήλωσε συγκρατημένα ως συνήθως ο Sykes.

«Δοκιμάσαμε αρκετές αλλαγές σε αυτό το τεστ και όλα πήγαν μια χαρά. Μπόρεσα να κάνω πολλούς γύρους με πολλά διαφορετικά ανταλλακτικά. Μερικά από αυτά τα είχαμε δοκιμάσει και στο παρελθόν, γιατί δεν είμαστε βέβαιοι ότι θα προσφέρουν κάποιο πλεονέκτημα, και μάλιστα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook