Με αφαίρεση 10 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και πέντε από το επόμενο, δηλαδή στην Α2, την σεζόν 2011-2012, τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΗ τον Μαραθώνα, για την απόφαση που πήραν παίκτες, διοίκηση και τεχνική ηγεσία, να αποχωρήσουν από το γήπεδο στο ματς της ντροπής με τα Δειλινά, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του διαιτητή Χανιωτάκη να μην διακόψει το παιχνίδι  λόγω επεισοδίων.
Στον σύλλογο των Καλεσίων επιβλήθηκε και πρόστιμο 200 ευρώ ενώ τιμωρήθηκε και ο ποδοσφαιριστής Βολιτάκης με έξι αγωνιστικές. 
Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές των Δειλινών; Ο Ανδρεαδάκης τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές, οι Χιώτης, Μπακαλάκης με τρεις και ο Μάρα με μία αγωνιστική.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η. αφού έλαβε υπόψη της τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 30/04/2011, ΔΕΙΛΙΝΑ – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του σωματείου ΔΕΙΛΙΝΑ, αφαιρεί 10 Βαθμούς από το τρέχον Πρωτάθλημα από το Σωματείο Μαραθώνας, αφαιρεί 5 Βαθμούς από το Πρωτάθλημα που θα συμμετέχει το Σωματείο Μαραθώνας την περίοδο 2011 – 2012, καθώς και χρηματικό πρόστιμο 200 € ( Άρθρο 21 ΚΑΠ, παρ. 2 εδάφιο Γ και περ. 3 )

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook