Τελευταία ενημέρωση: 17:30

Δύο τροχαία ατυχήματα, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό και τραυματισμό τριών ατόμων, ένα εκ των οποίων μτεαφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, σε σοβαρή κατάσταση, σημειώθηκαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι στις Μαλάδες Ηρακλείου, στο επαρχιακό δίκτυο, στο ύψος του Βούτακα, δύο οχήματα, συγκρούστηκαν μετωπικά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Από τη σύγκρουση που ήταν σφοδρή, ένας άντρας, περίπου 50 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά ενώ παρέμεινε για περίπου μισή ώρα εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του, μέχρι την επέμβαση της πυροσβεστικής.

Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια περίοικων και μεταφέρθηκε και αυτός στο ΠΑΓΝΗ, ωστόσο δεν φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά..

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και δύναμη της πυροσβεστικής.

Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι κοντά στο Κουρνταλιώτικο Φαράγγι

Το δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, στο Ρέθυμνο, κοντά στη εισοδο του Κουρνταλιώτικου Φαραγγιού, όταν η οδηγός και μοναδική επιβάτης του οχήματος, μια 56χρονη γυναίκα, έχασε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να βγει εκτός δρόμου και να βρεθεί μέσα σε ένα χαντάκι.

Η 56χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οδηγήθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook