Εξευτελιστικές απαιτήσεις από νεαρά κορίτσια που επιθυμούν να βρουν μια θέση εργασίας, έχουν ορισμένοι \”εργοδότες\”, εκμεταλλευόμενοι την δυσμενή οικονομική συγκυρία και την ανάγκη των νέων ανθρώπων να βρουν μια δουλειά και να βγούν από το τέλμα της ανεργίας.

Όπως φαίνεται στην αγγελία η οποία έχει αναρτηθεί σε δημοφιλή ιστότοπο ευρέσεως εργασίας, ιδιοκτήτης καταστήματος επίπλων κουζίνας, αναζητά εργαζόμενη πρόθυμη να… ντυθεί καμαριέρα, με κοντή φούστα ή θηλυκός…Άγιος Βασίλης.

\"aggelia

Η σεξιστική μάλιστα αγγελία, ζητά απαραιτήτως η εν δυνάμει εργαζόμενη να είναι λεπτή και καλίγραμμη!

Όποια πληροί τις προδιαγραφές και είναι βεβαίως διαθέσιμη να \”πουλήσει\” λίγη σάρκα παραπάνω, θα αμειφθεί όπως φαίνεται με το \”παχυλό\” ποσό των 40 ευρώ,

\"aggelia

Την ίδια ώρα, οι άξιοι νέοι έλληνες επιστήμονες, δεν παύουν να δέχονται προκλήσεις για μια λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό με ικανοποιητικό εισόδημα και προοπτικές.

Χαρακτηριστική είναι η αγγελία που εντόπισε το ιντερνετικό ειδησεογραφικό ραδιόφωνο, READYO.GR, στον ίδιο ιστότοπο, όπου νεοιδρυθέν ιατρείο στο Ντίσελντροφ της Γερμανίας φέρεται να ζητά να προσλάβει ιατρούς πολλών ειδικοτήτων έναντι 5.000 ευρώ το μήνα! 

readyo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook