Την ιδρυτική της συνέλευση πραγματοποιεί την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου η δημοτική κίνηση \”Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου\”.
Στην ανακοίνωση – πρόσκληση της κίνησης αναφέρονται τα εξής:
\”Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις και τη μεγάλη ευθύνη της τοπικής αυτοδιοίκησης, που απορρέει από τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα και τις βαθιές πληγές που αφήνει πίσω της η καταστροφική μονόπλευρη πολιτική των περικοπών, της λιτότητας και των μνημονίων, δεν έχουμε δικαίωμα να κοιτάζουμε αλλού, δεν έχουμε την πολυτέλεια να βαδίζουμε, αγνοώντας τη νέα κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα, δεν έχουμε το δικαίωμα να σφυρίζουμε αδιάφορα!
Το πολιτικό προσωπικό των δήμων, όλοι οι θεσμικοί εκπρόσωποι του λαού σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, θα πρέπει να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να δώσουν το στίγμα της πολιτικής τους απέναντι στην εξαθλίωση της κοινωνίας, στη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας, των δαπανών, της αντιμετώπισης του πολίτη, των στόχων, του ελέγχου, στη διαχείριση πόρων και έργων και σε θέματα που αφορούν στη συμμετοχή του δημότη στη λήψη των αποφάσεων!

Η δημοτική κίνηση \”Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου\” παίρνει ξεκάθαρα θέση υπέρ της κοινωνίας, της διαφάνειας και της άμεσης δημοκρατίας και καλεί στην ανοικτή ιδρυτική της συνέλευση τη Δευτέρα 09 Δεκεμβρίου 2013 στις 7.00 μ.μ. στο Φουαγιέ του Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα Γαζίου! 
Καλούμε σε μια ανοικτή ιδρυτική συνέλευση, για να διαμορφώσουμε μαζί όλα όσα αφορούν την καθημερινότητά μας, να αντισταθούμε σε όλα όσα μας δυσκολεύουν τη ζωή! Καλούμε σε έναν δίκαιο αγώνα οικοδόμησης ενός δήμου της συμμετοχής και της πραγματικής αυτοδιοίκησης! 
Τη Δευτέρα 09 Δεκεμβρίου 2013 στις 7.00 μ.μ. στο Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα Γαζίου, Συμμετέχουμε, Συνδιαμορφώνουμε και Συναποφασίζουμε!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook