Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιατικου Δέντρου στη Χώρα Σφακίων, το Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2013.

Με πρωτοβουλία του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Επαρχίας Σφακίων \”Τα Σφακιά\”, για πρώτη χρονιά στήθηκε ένα πανύψηλο δέντρο στην κεντρική πλατεία στην Χώρα Σφακιών και με τα τραγούδια του Γιάννη Σαββιδάκη, διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι!

\"\"

\"\"

Η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό σκοπό, αφού εκτός από την αφιλοκερδή συμμετοχή του καλλιτέχνη, διατέθηκε και στους επισκέπτες παιδικό βιβλίο που περιέχει και cd με τραγούδια των Χριστουγέννων, όπου μέρος των εσόδων που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στον Σύλλογο στήριξης παιδιών με Καρκίνο \”Ορίζοντας\”.

\"\"

\"\"

\"\"

Ο Πρόεδρος του Χορευτικού Συλλογου κ. Μανώλης Φασουλάκης ευχαρίστησε όλους τους επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ανέφερε ότι ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά και ειδικά για τα μικρά παιδιά, αφού δέχτηκαν δώρα από τον Άγιο Βασίλη.

\"\"

Η Ταμίας του Συλλόγου, κ. Ασημένια Μανούσακα ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην διοργάνωση, ενώ ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό αυτές τις ημέρες να προσπαθούμε όλοι να βοηθάμε όσους εχουν ανάγκη, όπως ο Σύλλογος \”Ορίζοντας\”.

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook