Περιπέτεια μέσα σε νεκροταφείο έμελλε να ζήσει μία άτυχη 78χρονη στην Ξάνθη. Η γυναίκα πήγε στο κοιμητήριο για να επισκεφθεί τον τάφο του άνδρα της, παραμονή του Αγίου Νικολάου. Οπως αποκαλύπτει το XanthiPress.gr, στις 5 το απόγευμα και ενώ είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει, ξεκίνησε να φύγει αλλά με τρόμο διαπίστωσε ότι όλοι είχαν φύγει κλειδώνοντάς την μέσα!

Η γυναίκα προσπάθησε να ψάξει για κάποια άλλη έξοδο, αλλά κάθε πόρτα που έβρισκε ήταν κλειστή. Τότε σκέφτηκε να κατευθυνθεί προς τα κάγκελα που «βλέπουν» στην εθνική οδό Ξάνθης-Κομοτηνής, για να φωνάξει σε βοήθεια.

Επί ώρα φώναζε «βοήθεια» χωρίς κανείς να την ακούει, ώσπου τελικά ένας αθίγγανος αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει στο νεκροταφείο και έσπευσε να βοηθήσει. Ο αθίγγανος βγήκε στην εθνική οδό και προσπάθησε να σταματήσει κάποιο διερχόμενο όχημα. Στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκε ένας ταξιτζής, ο οποίος σε συνεργασία με τον αθίγγανο κατάφεραν με μεγάλη δυσκολία να περάσουν την ηλικιωμένη πάνω από τα κάγκελα του νεκροταφείου!

Οι συγγενείς της 78χρονης επικοινώνησαν με το XanthiPress.gr για να καταγγείλουν το γεγονός και διερωτώνται πως είναι δυνατόν να κλειδώνουν τα νεκροταφεία από τις 5 το απόγευμα και χωρίς να έχουν ελέγξει νωρίτερα, αν έχουν αποχωρήσει όλοι οι επισκέπτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook