Το Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Χανιά Απασχόληση» έπειτα από την αυξημένη εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση- Χανιά Δρόμοι Απασχόλησης» (ΤοπΣΑ) Δήμου Χανίων, αποφάσισε, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, την παράταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων μέχρι την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανέργους-εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ, σε αγρότες ασφαλισμένους στον ΟΓΑ (χωρίς ηλικιακά κριτήρια γι’ αυτές τις δύο κατηγορίες ωφελουμένων), καθώς επίσης και σε νέους επιστήμονες βάσει προϋποθέσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την αναλυτική πρόσκληση, καθώς και την αίτηση συμμετοχής από τη: ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΦΟΡΕΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, Ελευθερίου Βενιζέλου 4, Μέγαρο Επιμελητηρίου Χανίων (3ος όροφος), Τηλ: 28210 56899, όπου κατατίθενται οι αιτήσεις τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: 10:00 – 14:00, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης και από τις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.sfchania.gr, www.oakae.gr, www.chania.gr, www.anxa.gr, www.chania-cci.gr, www.haniahotels.gr, www.rpi.gr, www.kekdiastasi.edu.gr, www.ideakek.gr, www.deltakek.gr.

Δήμοι Αποκόρωνα, Καντάνου - Σελίνου, Κισάμου, Πλατανιά και Σφακίων


Το Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Κύδων Απασχόληση» έπειτα από την αυξημένη εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση-Κύδων Δρόμοι  Απασχόλησης» (ΤοπΣΑ), των κατοίκων των Δήμων Αποκορώνου, Καντάνου - Σελίνου, Κισάμου, Πλατανιά και Σφακίων ,αποφάσισε, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, την παράταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων μέχρι την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την αναλυτική πρόσκληση, καθώς και την αίτηση συμμετοχής,τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: 10:00 – 14:00 από τα εξής σημεία, όπου κατατίθενται οι αιτήσεις:

• ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΦΟΡΕΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ (Ελευθερίου

• ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, Δημαρχείο Πλατανιά, Γεράνι Χανίων – Δημοτικό Κατάστημα

• ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ, Κολυμβάρι Χανίων

• ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ, Βουκολιές Χανίων

• ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ, Βρύσσες Αποκορώνου

• ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΤΑΝΟΥ- ΣΕΛΙΝΟΥ, Παλαιόχωρα Χανίων

• ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ, Χώρα Σφακίων Χανίων

• ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ (Γραφεία Κοινωφελής Επιχείρησης), Κίσσαμος Χανίων

Βενιζέλου 4, Μέγαρο Επιμελητηρίου Χανίων)

Αλικιανού, Αλικιανός Χανίων