Τέσσερις συλλήψεις και ένα τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο κυνηγετικός σκύλος αναστάτωσαν το βράδυ της Κυριακής τοπική κοινότητα του Δήμου Αμαρίου.

Πιο συγκεκριμένα αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, μετέβησαν στο ποιμνιοστάσιο 55χρονου ύστερα από ειδοποίηση του τελευταίου ότι, 4 άντρες βρίσκονται δίπλα στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί και έχουν ανοίξει \”άσκοπο\” πυρ.

Αποτέλεσμα της αστυνομικής επιχείρησης ήταν η σύλληψη τεσσέρων αντρών, ηλικίας  31, 69, 32 και 42 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. όχημα του 32χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και τρεις εμιστήρες.

Επιπλέον, στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τριάντα επτά κάλυκες, ενώ παράλληλα εντοπίσθηκε ένας  κυνηγετικός σκύλος, ιδιοκτησίας του 55χρονου, ο οποίος ήταν τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο αγνώστου τύπου και διαμετρήματος.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, χθες στα σπίτια των συλληφθέντων,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στο σπίτι του 31χρονου και του 32χρονου συνολικά δώδεκα φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Συβρίτου ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα (10.12.2013) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook