Να σταματήσει τις δωρεάν μετακινήσεις των ομάδων της Football League 2 σκέφτεται η ΕΠΑΕ μην μπορώντας να αντεπεξέλθει στο οικονομικό βάρος.
 Λόγω της οικονομικής δυσκολίας και της μη αρωγής του ΟΠΑΠ, ο προϋπολογισμός για τις δωρεάν μετακινήσεις των ομάδων της Football League 2 έχει ανεβεί. Αρχικά είχε υπολογιστεί πως για τη φετινή σεζόν το ποσό που απαιτείται θα φτάσει περίπου το 1 εκατομμύριο ευρώ, ποσό που βρέθηκε, καθώς καλύφθηκε από τη Β΄ Εθνική (!) για τις ανάγκες της τρίτης κατηγορίας.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες το νέο κοστολόγιο ανέρχεται περί τα 1.700.000 ευρώ. Έτσι, εφόσον ο ΟΠΑΠ δεν δύναται να προσφέρει χρήματα και οικονομικοί πόροι δεν έχουν εξασφαλιστεί από κάπου αλλού, τότε οι ομάδες ίσως κληθούν (αναλογικά) να καλύψουν οι ίδιες το πλαφόν που έχει προκύψει.
Όπως είναι γνωστό, οι περισσότερες ΠΑΕ δεν έχουν τη δυνατότητα να επωμιστούν και τα έξοδα των μετακινήσεων, τη στιγμή που τα ετήσια έσοδά τους από την διοργανώτρια αρχή είναι μόλις 50.000 ευρώ προ φόρου.
Για αυτό το λόγο μάλιστα εκπρόσωποι των νησιώτικων ομάδων που είναι ενημερωμένες για το θέμα εδώ και μέρες αναμένεται να παραστούν στο Δ.Σ. της ΕΠΑΕ την ερχόμενη Δευτέρα.
Πάντως, αν συμβεί αυτό και σταματήσουν οι δωρεάν μετακινήσεις των ομάδων, τότε κανείς δεν εγγυάται το μέλλον της κατηγορίας…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook