Φορείς και απλοί πολίτες αγκαλιάζουν θερμά την πρωτοβουλία της τηλεόρασης Creta να υποστηρίξει το κοινωνικό έργο της περιφέρειας Κρήτης  (δείτε εδώ)

Ήδη από χθες ξεκίνησε στους τέσσερις νομούς του νησιού η συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας με στόχο την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών οικογενειών που έχουν χτυπηθεί από την κρίση.

Συγκινητική είναι η αυθόρμητη αντοπόκριση της εκκλησίας. Ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος τόνισε τη σπουδαιότητα της αλληλεγγύης στις δύσκολες μέρες που διανύουμε και κάλεσε τον κόσμο να ανταποκριθεί.

Η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Θεανώ Βρέντζου υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της πρωτοβουλίας και τόνισε ότι στόχος είναι , αυτές τις γιορτές καμία οικογένεια να μη μείνει χωρίς τρόφιμα.

Οι αντιπεριφερειάρχες Ρεθύμνου Μ. Λιονή , Λασιθίου Π. Πετράκη και ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Καλογερής επεσήμαναν τη σπουδαιότητα της στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων καθώς και την ανάγκη της μικρής ή μεγαλύτερης συνδρομής ενώ ο πρόεδρος του Ε.Κ.Η. Σ.Βαρδάκης αναφέρθηκε στη σημασία της αληλεγγύης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της τηλεόρασης CRETA, Μανόλης Χαλκιαδάκης χαρακτήρισε την προσπάθεια , ελάχιστο καθήκον της τηλεόρασης CRETA και κάλεσε με τη σειρά του τον κόσμο να χαρίσει απλόχερα και με την καρδιά του.