Στο άμεσο σφράγισμα μιας καφετέριας που λειτουργούσε ως \”καζίνο\” στην πόλη των Χανίων, προχώρησαν χθες το βράδυ οι αστυνομικές αρχές των Χανίων, συλλαμβάνοντας συνολικά επτά Χανιώτες και μια γυναίκα απο την Βουλγαρία.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίών, μετά απο σχετικές πληροφορίες, πραγματοποίησαν έφοδο στην \”καφετέρια\”, όπου διαπίστωσαν πως σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους υπήρχαν υπολογιστές – \”φρουτάκια\” καθώς και χαρτοπαικτικά τραπέζια.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρείς Χανιώτες την ώρα που \”τζόγαραν\” στους υπολογιστές, δύο Χανιώτες ως ιδιοκτήτες, έναν ως τσιλιαδόρο και την γυναίκα απο την Βουλγαρία η οποία εργαζόταν στην \”επιχείρηση\”.
Παράλληλα κατέσχεσαν 930 ευρώ, τους υπολογιστές-φρουτάκια, τράπουλες, μάρκες και σημειωματάρια.
Επίσης, για πρώτη φορά, οι αστυνομικοί των Χανίων εφάρμοσαν διάταξη Νόμου σύμφωνα με την οποία απο την στιγμή που είχαν τροποποιηθεί οι όροι λειτουργίας του καταστήματος, γίνεται το άμεσο σφράγισμά του.
Στην συνέχεια η σχετική έκθεση θα διαβιβαστεί στον Δήμο Χανίων προκειμένου να αρθεί η άδεια λειτουργίας και να κλείσει οριστικά.
Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook