Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος είναι, πλέον, στον αμερικανικό λαό ο Μπαράκ Ομπάμα για την απρεπή συμπεριφορά του στη διάρκεια της επιμνημόσυνσης δέησης για το Νέλσον Μαντέλα, στο Γιοχάνεσμπουργκ, με την οποία έχασε την αξιοπρέπεια, το ηθικό και το μυαλό του, επισημαίνει η «New York Post». 
Στο blog της, η δημοσιογράφος Αντρεα Πέιζερ εγκαλεί τον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος όπως επισημαίνει, έκανε σαν ένα αγόρι που βράζουν οι ορμόνες του και διασκεδάζει σε στριπτιζάδικο. Ηταν σαφές, υποστηρίζει η δημοσιογράφος της \”New York Post\”, ότι «φλέρταρε με την Δανή διαβολογυναίκα».
«Ο άτακτος Ομπάμα οφείλει μία εξήγηση. Μπροστά στα μάτια 91 ηγετών απ΄ όλο τον κόσμο και έχοντας στο πλευρό του μία έξαλλη Μισέλ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο πλανητάρχης, σαλιάριζε , ψιθύριζε σαν ένα κακομαθημένο παιδί, γελοιοποίησε τον εαυτό του υποκύπτοντας στην πρώτη ματιά της Δανής πρωθυπουργού, Χέλε Τόρνινγκ Σμιτ, η οποία μάλιστα είναι παντρεμένη.
Εκτός βέβαια από την κακή συμπεριφορά του προέδρου, η Δανή διαβολογυναίκα σήκωσε ελαφρώς τη φούστα της για να φανούν τα ατελείωτα μακριά πόδια της τα οποία ήταν καλυμμένα μ΄ ένα διάφανο καλσόν.
Με την Μισέλ να αγριοκοιτάζει, ο κόσμος κρίνει αυτό που είδε. Αλλά και ο Αμερικανός πρόεδρος κινήθηκε προς την μεριά της σε απόσταση αναπνοής από το δανέζικο γλυκό και μακριά από την σύζυγό του. Ο Ομπάμα ήθελε να απορροφήσει την θερμότητα του σώματος που είχε η Δανή, την οποία δεν είχε νιώσει στο σπίτι του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό δεν ήταν ένα απλό πάρτι. Ηταν μία τελετή σε ολόκληρο το Γιοχάνεσμπουργκ προς τιμήν του Μαντέλα. Η Μισέλ συνοφρυώθηκε κοιτάζοντας να σαν να ήθελε να ρίξει βιτριόλι στον άνθρωπο που παντρεύτηκε και ο οποίος την ταπείνωσε μπροστά στους φίλους τους, στον κόσμο ολόκληρο μία μία ξανθιά «μπίμπο» που δεν είχε καν το τακτ να κάνει ότι έκανε διακριτικά .
Αφότου έβγαλαν την διάσημη πλέον φωτογραφία «selfie\”» με την καυτή Δανή πρωθυπουργό και τον Ντέιβιντ Κάμερον, τότε ο Ομπάμα θυμήθηκε τους όρκους αιώνιας πίστης που είχε ανταλλάξει με την Μισέλ. Κατέβασε το κεφάλι και αποτραβήχτηκε από το αντικείμενο του πόθου. Προσέγγισε την Μισέλ, η οποία όμως του έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν ήθελε πλέον τίποτα απ΄αυτόν…».
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook