Η Infolex, επίσημος αντιπρόσωπος της Lexmark International Inc. για την Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Αλβανία και Fyrom παρουσιάζει στη χώρα μας τo νέo πρωτοποριακό όλα-σε-ένα κάθετο εκτυπωτή Lexmark Genesis S815, με βασικές καινοτομίες τον μοντέρνο σχεδιασμό του, την πρωτοποριακή τεχνολογία σάρωσης «flash scan», την οθόνη αφής, την ασύρματη εκτύπωση από απόσταση έως και 100μ., τη χρήση 4 ανεξάρτητων μελανιών για υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις, καθώς και την 3ετή εγγύηση. 
Το Lexmark Genesis S815, τεχνολογίας inkjet, με δυνατότητες εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής, αποστολής και λήψης φαξ σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. 
Συγκεκριμένα, το νέο πολυμηχάνημα της Lexmark, Genesis S815 διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία «flash scan», όπου η μετατροπή εγγράφου μίας σελίδας σε ψηφιακό αρχείο γίνεται με εντυπωσιακή ποιότητα και σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα*, χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα φωτογραφικής μηχανής CMOS 10 MPixels. Επιπλέον, διαθέτει οθόνη αφής 4.3\” για γρήγορη και απλή πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και δυνατότητα δημιουργίας συντομεύσεων των πιο συνηθισμένων εργασιών. 
Επίσης, με τη δυνατότητα ασύρματης εκτύπωσης, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν από διαφορετικούς υπολογιστές που βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία στο σπίτι ή στο γραφείο. Έτσι, ένας και μόνο εκτυπωτής μπορεί να καλύψει τις ανάγκες διαφόρων χρηστών. 
Ειδικότερα, με τη νέα ασύρματη τεχνολογία WiFiN, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώσουν από απόσταση έως και 100μ., με τριπλάσια κάλυψη σε σχέση με το πρωτόκολλο επικοινωνίας 802.11b/g και με ταχύτερη μεταφορά δεδομένων η οποία εξυπηρετεί στη γρηγορότερη σάρωση πολυσέλιδων εγγράφων. 
Επιπλέον, επιλέγοντας αναλώσιμα extra large, ο χρήστης εκτυπώνει έως και 3 φορές περισσότερες σελίδες σε σχέση με τα απλά, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος εξοικονομώντας χαρτί έως και 50% με τη δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης. 
Τέλος, η Lexmark προσφέρει εγγύηση για 3 χρόνια**, με δωρεάν άμεση επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εντός 24 ωρών για όλη τη διάρκεια της εγγύησης και δωρεάν επιστροφή σε όλη την Ελλάδα, εκτός Αττικής, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου Κρήτης. 
Το Lexmark Genesis S815 είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Media Markt, Saturn και σε επιλεγμένους συνεργάτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook