Ο Πλατανιάς ευελπιστεί να έχει την ουσία στο παιχνίδι του με τη Skoda Ξάνθη (14/12, 15.00) και να μην επαναληφθεί το σκηνικό της Λειβαδιάς, όπου έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη φεύγοντας με… άδεια χέρια από την έδρα του Λεβαδειακού.
Οι \”ερυθρόλευκοι\” στοχεύουν στη δεύτερη εντός έδρας νίκη τους – και δεύτερη με τον Αναστόπουλο στον πάγκο – ώστε να πάρουν βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια παραμονής που κάνουν. 
Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο απέναντι στους φορμαρισμένους \”Ακρίτες\”, που βρίσκονται στην 5η θέση, μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης.
Για τέσσερα παιχνίδια η ομάδα του πρώην τεχνικού του ΟΦΗ Ράινερ Μάουρερ αγνοεί την ήττα, αν και εκτός έδρας έχει πανηγυρίσει \”τρίποντο\” μόνο κόντρα στην Καλλονή, στο \”Κλεάνθης Βικελίδης\”.
Οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Γερμανός τεχνικός είναι οι: Τσέμα, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Βάλλας, Τσαμούρης, Φλίσκας, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Κάλβο, Τριάδης, Νάκας, Σολτάνι, Σολάρι, Ράνος.
Από την άλλη ο \”Αναστό\” για τη Χανιώτικη ομάδα υπολογίζει στους: Αγκιλέρα, Γιακουμάκη, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζουμπουλάκη, Ιντζίδη, Κατάι, Μπέλιτς, Μπεριάν, Περιστερίδη, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπη, Σούκια, Τέτε, Τόρες, Φαΐσκα, Φερνάντες.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook