Η Ένωση Καταναλωτών Ηρακλείου – Κρήτης (ΕΝΚΗ Κρήτης) οφείλει, ως νόμιμη και πιστοποιημένη Καταναλωτική Οργάνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης, να ενημερώσει και να προστατέψει τους καταναλωτές της Κρήτης από τα «νύχια» επιτηδείων που εμφανίστηκαν στη Κρήτη, στήνοντας ιδιωτικά γραφεία με ψευδεπίγραφους τίτλους, αποσκοπώντας και στοχεύοντας να εκμεταλλευτούν πελατειακά και οικονομικά τους απελπισμένους δανειολήπτες ως δήθεν δανειο-σωτήρες.

Την προσοχή των καταναλωτών για να μην πέσουν στα νύχια» επιτηδείων που εμφανίστηκαν στη Κρήτη, στήνοντας ιδιωτικά γραφεία με ψευδεπίγραφους τίτλους, αποσκοπώντας και στοχεύοντας να εκμεταλλευτούν πελατειακά και οικονομικά τους απελπισμένους δανειολήπτες ως δήθεν δανειο-σωτήρες, εφιστά με ανακοίνωσή της η Ένωσης Καταναλωτών Ηρακλείου – Κρήτης, καταγγέλοντας μάλιστα επώνυμα τη δράση δικηγόρου που παραπλανεί πολίτες.

Όπως αναφέρει η Ένωση

\”Ο δικηγόρος Λάρισας, Γιώργος Μπαρτζώκης τον τελευταίο χρόνο έστησε στο Ηράκλειο «ιδιωτικό μαγαζί» ως Πρόεδρος δήθεν Καταναλωτικής Οργάνωσης μη πιστοποιημένης, μη εποπτευομένης, μη αναγνωρισμένης, με τους ανυπόστατους τίτλους: άλλοτε ως «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ» και άλλοτε ως «ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ» ή και τα δύο κατά το δοκούν!

Είναι γνωστό ότι ως δικηγόρος έχει κώλυμα από το νόμο να παριστάνει τον Πρόεδρο τέτοιων κινήσεων και για το λόγο αυτό ήδη ελέγχεται πειθαρχικά από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου και ποινικά από τις διωκτικές αρχές του τόπου μας, κατόπιν καταγγελίας της Π.ΟΜ.Ε.Κ. [Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών], της ΕΝΚΗ Κρήτης και της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.

Ο στόχος και οι μεθοδεύσεις του Λαρισαίου δικηγόρου Γιώργου Μπαρτζώκη για παραπλάνηση του καταναλωτή ήδη έχουν αποκαλυφτεί και έχει διωχτεί και από δικηγορικούς συλλόγους και Ενώσεις Καταναλωτών ανά την Ελλάδα.

Οφείλουμε ως Ένωση Καταναλωτών Ηρακλείου – Κρήτης, να ενημερώσουμε την κοινωνία, μετά και από τις καταγγελίες που δεχόμαστε από ανυποψίαστους δανειολήπτες.

Οι άνθρωποι αυτοί παραπλανήθηκαν ψάχνοντας διέξοδο και ήρθαν σε επαφή με το γραφείο του Λαρισαίου Δικηγόρου, στον οποίο πλήρωσαν ακριβά τη «πώληση» της προφορικής ελπίδας για τη δήθεν σωτηρία τους\”.

Για το λόγο αυτό, συνεχίζεται στην ανακοίνωση

\”εφιστούμε την ΠΡΟΣΟΧΗ και ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ στους καταναλωτές, να απέχουν από τέτοιες οργανώσεις, που με το αισχρό πρόσχημα της προστασίας δανειοληπτών, προβαίνουν σε απροκάλυπτη άγρα πελατών, αποκλειστικά και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα ιδιοτελή τους συμφέροντα αρπάζοντάς τους χρήματα.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την προγραμματισμένη Εκδήλωση που πραγματοποιεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19:00 π.μ. στην αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου στο Ηράκλειο Κρήτης ο παραπάνω δικηγόρος Μπαρτζώκης Γεώργιος ως ψευδοεκπρόσωπος δανειοληπτών.

Με προσχηματικές εκδηλώσεις συνάθροισης κοινού για ενημέρωση μεθοδεύουν την είσπραξη χρημάτων για δήθεν απαλλαγές δανειοληπτών των οποίων εκμεταλεύονται τα αδιέξοδα και τους οποίους στο τέλος θα εγκαταλείψουν ανυπεράσπιστους.

Οι καταναλωτές που ενδιαφέρονται για ορθή και τεκμηριωμένη άποψη της υπόθεσής τους, με υπεύθυνη στάση και μόνιμη παρουσία στον τόπο μας, χωρίς να κινδυνεύουν από παραπλανητική εξαπάτηση και οικονομική αφαίμαξη, μπορούν να απευθύνονται: στην Ένωση Καταναλωτών Ηρακλείου – Κρήτης, στα γραφεία των έγκριτων Νομικών του τόπου μας και στους Δικηγορικούς Συλλόγους\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook