Αν και στην αρχή αμφισβητήθηκε αρκετά ο Νταβίντ Τόρες έχει κερδίσει με την αγωνιστική του παρουσία αρκετούς… πόντους στην εκτίμηση των φιλάθλων του Πλατανιά.
Πέρα από αυτό όμως ο Ισπανός φορ, που πέτυχε κόντρα στη Ξάνθη το 5ο του γκολ στο πρωτάθλημα, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, όχι μόνο από την Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Onsports.gr τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται ο μάνατζερ του Τόρες για να μεταφέρει στη διοίκηση του Πλατανιά την πρόταση της Μακάμπι Χάιφα.
Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:
\”Οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Πλατανιά έχουν ξεκινήσει με παίκτες που δεν υπολογίζονται, ωστόσο δεν αποκλείεται και αποχώρηση-έκπληξη, καθώς τις επόμενες μέρες έρχεται πρόταση για τον Νταβίντ Τόρες.

Ο 30χρονος επιθετικός αποτελεί τον πρώτο σκόρερ των Χανιωτών στο πρωτάθλημα, με τέσσερα γκολ σε 12 αγώνες, όσα έχει και ο Ναζλίδης. Ο Ισπανός αποτελεί μια αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα, όμως οι καλές φετινές του εμφανίσεις, έχουν προκαλέσει ενδιαφέρον συλλόγου από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, πληροφορίες του Onsports αναφέρουν πως η Μακάμπι Χάιφα ετοιμάζει πρόταση για να αποκτήσει τον Τόρες άμεσα, τον Ιανουάριο. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα αναμένεται ο μάνατζερ του παίκτη να βρεθεί στα Χανιά και να μεταφέρει την πρόταση των Ισραηλινών στον πρόεδρο του Πλατανιά. Εάν η προσφορά της Μακάμπι είναι καλή, τότε δεν αποκλείεται ο Τόρες να μετακομίσει στη Χάιφα, όπου αγωνίζεται από το καλοκαίρι ο Ρούμπεν Ράγιος.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook