Αφού παρουσίασε τις κυριότερες ειδήσεις στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό Rainews24, έδωσε πάσα για διαφημίσεις, μόνο που δεν υπολόγισε σωστά ότι το μικρόφωνό της παρέμενε ανοιχτό, με αποτέλεσμα να αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο και να εκφραστεί στα… γαλλικά.

Ο λόγος για την 31χρονη παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων, Λάουρα Τανγκερλίνι, η οποία αφού κάλεσε τους τηλεθεατές να παραμείνουν στους δέκτες τους, χωρίς να έχει καταλάβει ότι βρίσκεται ακόμα στον αέρα ξεστόμισε την παρακάτω φράση με βαριά προφορά της Ρώμης: «Μείνετε εσείς, γιατί εγώ φεύγω. Μου έχουν σπάσει τα αρχ…».

Η γκάφα δεν πέρασε απαρατήρητη και μέσα σε ελάχιστα λεπτά το βίντεο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, όπου έκανε τον γύρο των τόπων κοινωνικής δικτύωσης, χαρίζοντας χαμόγελα στους χρήστες.

\"\"

Ωστόσο, η διεύθυνση του δικτύου αντί για χαμόγελα, χάρισε στην γοητευτική Τανγκερλίνι, την εντολή απόσυρσης από την παρουσίαση του δελτίου.

Την ίδια στιγμή, στη σελίδα στο Facebook που έχουν δημιουργήσει οι φανατικοί θαυμαστές της, της αναρτούν μηνύματα συμπαράστασης, με την ίδια να τους απαντά γραπτώς ευχαριστώντας τους.

\"\"

«Είσαι όμορφη και συμπαθητική, δεν έκανες καμία γκάφα», «Είμαστε όλοι μαζί σου», «Δε θα ξαναδώ Rainews24», «Αν είχα δικό μου κανάλι θα σε προσλάμβανα», και άλλα παρόμοια μηνύματα έχουν κατακλύσει τον τοίχο της νεαρής δημοσιογράφου, η οποία πριν ένα χρόνο είχε αναδειχθεί η «καλύτερη τηλεπαρουσιάστρια» σε διαγωνισμό που διενεργήθηκε από χρήστες των τόπων κοινωνικής δικτύωσης.

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook