Περίμενε την ώρα της γέννησης του γιου του με λαχτάρα. Ήθελε να τον πάρει στην αγκαλιά του και έκανε όνειρα για το μέλλον του. Η μοίρα, όμως, έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι για τον 24χρονο Τζος Ρόμπινσον, λίγη ώρα από τότε που κράτησε στα χέρια του το νεογέννητο παιδί του.

Ο 24χρονος από τη Γιούτα των ΗΠΑ περίμενε πως και πώς να δει τον γιο του. Όταν, λοιπόν, τον πήρε στην αγκαλιά του και ενώ η σύζυγός του, Έρικα, βρισκόταν ακόμα στην κλινική, άρχισε να παραπονιέται για έντονους πονοκεφάλους.

Ο πόνος δεν υποχωρούσε και λίγη ώρα αργότερα οι γιατροί του σύστησαν να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις.

Κατά τη διάρκεια της αξονικής τομογραφίας, ο 24χρονος μπαμπάς έχασε τις αισθήσεις του και έπειτα βυθίστηκε σε κώμα, από το οποίο δεν ξύπνησε ποτέ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα, ο άτυχος νεαρός πριν λίγο καιρό εμφάνισε συμπτώματα γρίπης και του διέγνωσαν ότι είχε προσβληθεί από σταφυλόκοκκο, ο οποίος είχε προσβάλει βαλβίδα της καρδιάς του. Αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση, έδειχνε να αναρρώνει, ωστόσο ο οργανισμός του φάνηκε πως δεν είχε επανέλθει.

Παρά την τραγική εξέλιξη της ιστορίας, η μητέρα του Τζος δήλωσε πως είναι ευτυχισμένη που ο γιος της «συνάντησε το παιδί του. Ήταν ένα θαύμα».

Στο μεταξύ κοινότητα της Γιούτα λάνσαρε καμπάνια ώστε να στηρίξει την άτυχη μητέρα, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει περίπου 50.000 δολάρια.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook