Περίμενε την ώρα της γέννησης του γιου του με λαχτάρα. Ήθελε να τον πάρει στην αγκαλιά του και έκανε όνειρα για το μέλλον του. Η μοίρα, όμως, έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι για τον 24χρονο Τζος Ρόμπινσον, λίγη ώρα από τότε που κράτησε στα χέρια του το νεογέννητο παιδί του.

Ο 24χρονος από τη Γιούτα των ΗΠΑ περίμενε πως και πώς να δει τον γιο του. Όταν, λοιπόν, τον πήρε στην αγκαλιά του και ενώ η σύζυγός του, Έρικα, βρισκόταν ακόμα στην κλινική, άρχισε να παραπονιέται για έντονους πονοκεφάλους.

Ο πόνος δεν υποχωρούσε και λίγη ώρα αργότερα οι γιατροί του σύστησαν να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις.

Κατά τη διάρκεια της αξονικής τομογραφίας, ο 24χρονος μπαμπάς έχασε τις αισθήσεις του και έπειτα βυθίστηκε σε κώμα, από το οποίο δεν ξύπνησε ποτέ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα, ο άτυχος νεαρός πριν λίγο καιρό εμφάνισε συμπτώματα γρίπης και του διέγνωσαν ότι είχε προσβληθεί από σταφυλόκοκκο, ο οποίος είχε προσβάλει βαλβίδα της καρδιάς του. Αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση, έδειχνε να αναρρώνει, ωστόσο ο οργανισμός του φάνηκε πως δεν είχε επανέλθει.

Παρά την τραγική εξέλιξη της ιστορίας, η μητέρα του Τζος δήλωσε πως είναι ευτυχισμένη που ο γιος της «συνάντησε το παιδί του. Ήταν ένα θαύμα».

Στο μεταξύ κοινότητα της Γιούτα λάνσαρε καμπάνια ώστε να στηρίξει την άτυχη μητέρα, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει περίπου 50.000 δολάρια.

protothema.gr