Αν είστε κι εσείς από αυτούς που αυτοχαρακτηρίζονται ως «μη πρωινοί τύποι», σίγουρα θα γνωρίζετε ότι το χουζούρεμα το πρωί σάς είναι απαραίτητο για να μπορέσετε τελικά να «βάλετε σε λειτουργία» τον οργανισμό σας!

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, όπως σε όλους τους τομείς, άλλωστε, όλα γίνονται ακόμη πιο εύκολα.

Σε άρθρο της στην ιστοσελίδα mashable.com η Lauren Drell προτείνει μερικές εφαρμογές που μάλλον θα κάνουν το πρωινό σας ξύπνημα ευκολότερο ή έστω… πιο ενδιαφέρον.

1. Alarm Clock Extreme
\"\"
Πιθανόν για εσάς τους «μη πρωινούς τύπους» ο χειρότερος ήχος του κόσμου είναι αυτός του ξυπνητηριού το πρωί!

Η εφαρμογή Alarm Clock Extreme υπόσχεται να ελαττώσει την ενόχληση που νιώθετε από το ξαφνικό και απότομο ξύπνημα, αυξάνοντας σιγά σιγά την ένταση, για να ξυπνήσετε όσο το δυνατόν γίνεται πιο… ομαλά.

2. Sunrise
\"\"
Η συγκεκριμένη εφαρμογή ενσωματώνει πληροφορίες από το Facebook, το Google Calendar, το LinkedIn και το Eventbrite, προκειμένου να σάς τις παρέχει… συγκεντρωμένες σε ένα email (π.χ. τον καιρό, γενέθλια φίλων, εκδηλώσεις ή σημειώσεις στο ημερολόγιό σας κ.ά.).

3. Sworkit

\"\"
Η εφαρμογή αυτή προσφέρει κυκλικά προγράμματα γυμναστικής, για να ενεργοποιηθείτε το πρωί, διάρκειας από πέντε λεπτά μέχρι και μία ώρα.

Μπορείτε να επιλέξετε είδος άσκησης (ενδυνάμωση, γιόγκα, αεροβική) και να επικεντρωθείτε και σε συγκεκριμένο σημείο του σώματός σας.

4. TED

\"\"
Οι ομιλίες στα TED είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει κανείς τη μέρα του. Όλες είναι διάρκειας μικρότερης των 20 λεπτών και σάς παρέχουν τη «σοφία» επιστημόνων και ειδικών σε κάθε τομέα.

Κάθε μέρα μπορείτε να μαθαίνετε και κάτι νέο.

5. Spotify
\"\"
Σε όσους αρέσει να ξεκινούν την ημέρα τους ρυθμικά, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πατήσουν το «Play» και η αγαπημένη τους playlist θα αρχίσει να γεμίζει τα αυτιά τους με νότες.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook