Ταυτοποιήθηκε ο ανθρώπινος σκελετός που βρέθηκε το μεσημέρι της 25ης Οκτωβρίου 2013 από κτηνοτρόφο, σε δασική περιοχή στην Ασβεστόπετρα, Τοπική Κοινότητα του Δήμου Εορδαίας.

Ειδικότερα, πρόκειται για 69χρονο ημεδαπό που είχε εξαφανισθεί από τις 7 Φεβρουαρίου 2013 από την Αναρράχη Εορδαίας και η ταυτοποίηση του οποίου έγινε ύστερα από αντιπαραβολή γενετικού του υλικού, με γενετικό υλικό από πρόσωπο του συγγενικού του περιβάλλοντος.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

Υπενθυμίζεται ότι το διαμελισμένο πτώμα που βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, βρέθηκε στην περιοχή “Δεξαμενή” που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή πάνω από τον οικισμό των Εργατικών Κατοικιών που έχουν ανεγερθεί στην Ασβεστόπετρα, από έναν κτηνοτρόφο την ώρα που αναζητούσε ζώα που είχαν απομακρυνθεί από το κοπάδι του.

Οι άνδρες του τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Πτολεμαΐδας είχαν οργώσει τον τόπο και περισυνέλεξαν τα οστά του διαμελισμένου πτώματος και ένα μπλε μπουφάν που βρέθηκε στον τόπο.

Το μπουφάν αυτό μάλιστα είχε κάνει τις αστυνομικές αρχές να εικάζουν ότι το πτώμα ανήκει στον 69χρονο άνδρα ο οποίος είχε εξαφανιστεί τον Φεβρουάριο από την Αναρράχη και ο οποίος δεν κατάφερε να εντοπιστεί, παρά τις πολυήμερες έρευνες αστυνομικών πυροσβεστών και μελών της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαΐδας στην ευρύτερη περιοχή.

 e-ptolemeos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook