Οι ελληνικές κατασκευαστικές εταιρίες που έχουν αναλάβει την δημιουργία των οδικών έργων στη Σερβία, έχουν μεταφέρει στη γείτονα χώρα και αρκετούς Έλληνες εργάτες.

Το θέμα θα απασχολούσε τα «ψιλά» των οικονομικών εφημερίδων, για την ανάπτυξη του οδικού δικτύου της Σερβίας και την εύρεση εργασίας πολλών Ελλήνων, αν οι τελευταίοι δεν ήταν… ασυγκράτητοι εραστές!

Όπως φαίνεται οι Έλληνες εργάτες σύναψαν σχέσεις… πρώτου τύπου με τις γυναίκες της περιοχής όπου εργάζονταν, χωρίς μάλιστα να κάνουν διακρίσεις σε ανύπαντρες και παντρεμένες, με τα διαζύγια μόνο κατά το τελευταίο έτος να φτάνουν τα 129…

Ο σερβικός Τύπος έχει δώσει διαστάσεις στο θέμα που πήρε τον εύλογο τίτλο «ο έρωτας στον αυτοκινητόδρομο 10» ενώ για την επίλυσή του, ασχολήθηκε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης Μπέλα Παλάνκα, που μαζί με την πόλη Πίροτ, αντιμετωπίζουν το «πρόβλημα».

Στις δύο αυτές πόλεις τον τελευταίο χρόνο καταγράφεται μεγάλη αύξηση των διαζυγίων, κάτι που οι κάτοικοι αποδίδουν στους ασυγκράτητους Έλληνες εργάτες, που φέρνουν και φίλους και συγγενείς οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις παντρεύτηκαν με γυναίκες της περιοχής!

«Οι Έλληνες μας παίρνουν τις κοπέλες κι αυτό δεν είναι κακό. Ας πάνε τα κορίτσια να ζήσουν στην Ελλάδα αφού το επιθυμούν και είναι καλύτερα. Δεν μπορούμε ωστόσο να ανεχθούμε να μας παίρνουν και τις παντρεμένες» δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος του Σοσιαλιστικού Κόμματο, Ντούσαν Γιοβάνοβιτς.

«Οι ξένοι παρουσιάζονται ως μία νέα ευκαιρία για να ξεφύγουν από τη φτώχεια, αναζητώντας καλύτερη τύχη» δήλωσε η Maria Vasic, διευθύντρια του Κέντρου Κοινωνικής Υποστήριξης του δήμου Πίροτ.

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook