Σειρά εκδηλώσεων για τις γιορτές, έχουν ετοιμάσει και φέτος τα super markets Χαλκιαδάκης, με επίκεντρο τα MAX Χαλκιαδάκης στη Νέα Αλικαρνασσό και στη Θέρισσο αντίστοιχα, στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και έως την επόμενη Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, σχεδόν καθημερινά, τα s/m Χαλκιαδάκης, «τραβούν» ευχάριστα την προσοχή μας και κάνουν τα ψώνια πιο ενδιαφέροντα.

Ειδικότερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει τα παρακάτω:

Την Παρασκευή 20/12, στις 18:00 θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου \”O Αφρατούλης στο λαχανόκηπο\” στο Super Market Χαλκιαδάκης MAX στη Νέα Αλικαρνασσό.

Η Συγγραφέας του βιβλίου, Ειρήνη Μαθιουδάκη, θα αφηγηθεί στα παιδάκια το βιβλίο. Στην παρουσίαση για τα παιδάκια τον συντονισμό θα έχει η Έλενα Κατσαντώνη, συγγραφέας.

Τα δρώμενα και την απασχόληση στα παιδάκια θα επιμεληθούν οι Εύα Κουρούπη, διατροφολόγος, και η Έλενα Μαθιουδάκη, νηπιαγωγός.

Τα πιτσιρικάκια θα κάνουν κατασκευές με λαχανικά, και μετά θα πάρουν τις ατομικές τους σαλατούλες που θα έχουν φτιάξει με τα χεράκια τους (αγγουράκια κομμένα σε σχήμα αστεράκια κλπ).

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει και κλήρωσει όπου 5 τυχερά ατομάκια θα αποκτήσουν από ένα βιβλίο Αφρατούλη.

Το Σάββατο 21/12, 12:00 – 14:00 θα έχουμε παιχνίδι από τα Play n\’ learn! στο Super Market Χαλκιαδάκης MAX στη Νέα Αλικαρνασσό.

Η κεφάτη ομάδα από τον χώρο εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας για παιδάκια από 2 εως 9 ετών, Play n\’ learn, θα τραγουδίσει αγγλικά χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια με τα παιδιά και θα παίξει μαζί τους δημιουργικά παιχνίδια.

Έπειτα, θα μοιράσει χάρτες στα παιδάκια να βρουν τα απαραίτητα αντικείμενα μέσα στο κατάστημα (όπως αγιοβασιλίτικο σκουφάκι,τρίγωνο για κάλαντα, σοκολατένιες λιχουδιές κλπ) για να γεμίσουν τα κουτιά παπουτσιών που θα τους δώσουμε, και μετά θα κατευθυνθούν στους \”πάγκους εργασίας\” για να στολίσουν τα κουτιά με glitter και άλλα αστραφτερά και γιορτινά στολίδια, και να αφήσουν τα δωρα αυτά κάτω από το δέντρο της Give για να λάβουν δωρα όλα τα παιδάκια (των οικ. της Give).

Τέλος, τα πιτσιρίκια που συμμετέχουν στην δράση μπορούν να κατασκευάσουν και ένα δεύτερο κουτί για να το πάρουν σπίτι τους (μην μείνουν παραπονεμένα!!!).

Δευτέρα 23/12 – Ψήνουμε λουκουμάδες με τη σχολή Kappa studies στο Super Market Χαλκιαδάκης ΜΑΧ στη  ΘΕΡΙΣΣΟ, στις 12:00

Τρίτη 24/12, 12:00 – Ψηνουμε μπισκότα με τη σχολή Kappa studies στο Super Market Χαλκιαδάκης MAX στη Νέα Αλικαρνασσό

Τρίτη 24/12, 12:00 – 14:00 θα έχουμε γιορτή με το Family Radio στο Super Market Χαλκιαδάκης MAX στη Νέα Αλικαρνασσό.

Το Family radio θα μεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμά του και θα καλεί τα παιδάκια να κάνουν τις ευχές τους στο ραδιόφωνο. Μαζί θα είναι ο παιδικός σταθμός Ζουζούνια, για να κατασκευάσουν με τα παιδάκια χριστουγεννιάτικα στολίδια με ανακυκλώσιμα υλικά, όπως ημερολόγιο, χιονάνθρωπο, παιχνίδια με μπαλόνια, κλπ.

Τέλος, θα φέρουν και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από μπαλόνια, ύψους 1,80, θα μοιράσουν μπαλόνια στα παιδιά και θα γίνουν κατασκευές.

Παρασκευή 27/12, 12:00 – Κάνουμε κρεπες με τη σχολή Kappa studies στο Super Market Χαλκιαδάκης MAX στη Νέα Αλικαρνασσό

Παρασκευή 27/12, 12:00 – 13:00 Η Θεατρική ομάδα ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ θα παρουσιάσει απόσπασμα από την θεατρική παράσταση \”Ο γάτος που έμαθε στον γλάρο να πετά\” στο Super Market Χαλκιαδάκης MAX στη Νέα Αλικαρνασσό και θα ακολουθήσει ένα διαδραστικό παιχνίδι με τα παιδάκια σχετικά με το περιβάλλον κ.λπ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook