Δεν τις λένε τυχαία «French fries», καθώς φαίνεται ότι στη Γαλλία παίρνουν πολύ στα σοβαρά την ποιότητα και το σωστό σερβίρισμά τους.

Δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τον Γάλλο που έφτασε στο σημείο να βγάλει τσεκούρι στον εμβρόντητο υπάλληλο των McDonald's όταν θεώρησε ότι οι πατάτες που του σερβιρίστηκαν δεν ήταν στην ενδεικνυόμενη θερμοκρασία!

Η επίθεση με το τσεκούρι σημειώθηκε σε κατάστημα της γνωστής αλυσίδας έξω από το Παρίσι τα ξημερώματα της Κυριακής, με τον τύπο να επιτίθεται με τον πέλεκυ στο παράθυρο του drive-thru όπου είχε σταθμεύσει με το αυτοκίνητό του, όπως αναφέρει η Le Parisien.

Αφού έσπασε το παράθυρο, πέταξε κατόπιν το τόμαχοκ του πολέμου μέσα στο φαστφουντάδικο και έφυγε ανενόχλητος με το αμάξι του. Λίγο αργότερα ωστόσο έπεσε στη φάκα του νόμου, με την αστυνομία να συλλαμβάνει τελικά τον 26χρονο δυσαρεστημένο πελάτη.Κι αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που πελάτες των McDonald's εξαγριώνονται με μπέρδεμα στην παραγγελία. Μόλις πέρυσι, δύο άντρες στο Τενεσί των ΗΠΑ έκαναν το κατάστημα γυαλιά-καρφιά, ομολογώντας κατόπιν στις Αρχές ότι είχαν δυσαρεστηθεί με τα λάθος cheeseburgers που τους είχαν σερβιριστεί!

newsbeast.gr